Практичні поради щодо вибору автошколи

Вибір будь-якого навчального закладу - завжди нелегка справа! Особливо важко зробити правильний вибір, коли мова йде про такий важливий навик, як водіння, адже від його якості буде залежати і Ваше, і чужі життя.

Щоб відчувати себе впевнено за кермом, стати грамотним водієм, їздити, дотримуючись правил дорожнього руху, необхідно пройти курс теоретичної і практичної підготовки. Не визначились, яку автошколу вибрати? Тоді вам варто дізнатися про автошколу на taurus-school.kiev.ua, яка пропонує пройти навчання водіння категорії А, B, C. Учням надається ряд переваг:

  • професійна команда інструкторів з багаторічним досвідом роботи;
  • навчання тонкощів водіння, виходу з стресових ситуацій на дорогах;
  • індивідуальний підхід до учнів;
  • новий автопарк автомобілів;
  • можливість з 2 місяці отримати водійські посвідчення.

Автошколи TAURUS знаходяться в Києві на Познаках, Дарниці, Оболоні. На сайті ви знайдете адреси і контактні телефони.

Загалом, на що варто звернути увагу в першу чергу при виборі автошколи, як отримати якісні знання та навички, як уникнути шахраїв і потім, з упевненістю в собі, отримати водійське посвідчення - про це далі.

Досвід роботи

У реальності, вже один цей фактор може вказати на те, підходить Вам ця школа чи ні. Нещодавно створені курси водіння, як правило, не мають ні досвідчених викладачів, ні достатньої технічної бази, ні досвіду роботи, і заманюють до себе лише цінами і знижками.

Технічна база

Перегукується з №1 - обов'язково варто перевірити стан технічної бази автошколи. Пам'ятайте - там, де фотографії надто схожі на казкові картинки, то саме картинками вони і можуть виявитися. Для хорошої школи, замість «понтів» з машинами С класу, куди важливіше містити свій реальний автопарк і навчальні класи в відмінному стані, а ось обіцяна дорога іномарка для практичних курсів в реальності може виявитися розвалюхою після аварії.

Навчальна: теорія і практика

Правильно вибрати автошколу, обмежившись консультацією по телефону, неможливо. Необхідно особисто подивитися організацію процесу навчання. Класи теорії, повинні містити навчальні посібники, схеми руху на проблемних ділянках, плакати.

Навчання повинне обов'язково включати теоретичну і практичну програму. Автошкола складає графік занять, орієнтуючись на кількість годин, відведених для кожної частини. Варто відзначити, теоретична підготовка не перебуває з заучування екзаменаційних білетів. Вона включає такі дисципліни: перша медична допомога, будова автомобіля, правила, безпеку дорожнього руху, психофізіології водія.

Графік роботи, зручне розташування також дуже важливі. Центральне розташування навчального закладу, недалеко від місця проживання або роботи, забезпечить вам більш часте відвідування лекцій. Крім того, важливий є автопарк. 

Цінова політика автошкіл

Ціна також є одним з вагомих факторів вибору правильної автошколи. Як завжди, ціни середні серед навчальних закладів. Але для залучення нових клієнтів, деякі організації знижують ціни. Тільки після запису або під час процесу навчання з'ясовується про оплату додаткових послуг, що призводить до зайвих витрат, де загальна сума може значно перевищувати спочатку заявлену вартість. Порядні автошколи не стануть приховувати свої справжні цін на послуги, надаючи повну інформацію про вартість.