Розкішні кучері назавжди! Яка плойка для волосся потрібна саме вам

Красиві і акуратні локони - це завжди прекрасно! Створити справді розкішні кучері можна тільки з використанням професійних інструментів, які всім відомі як плойки. Однак якщо професіонали обізнані про тонкощі вибору цих приладів, то звичайні дівчата не завжди знають, на що слід звернути увагу під час придбання.

Яке покриття найкраще? Яка форма насадки - універсальна? Багато насадок - добре чи погано? Вибираючи щипці для волосся, дівчата зіштовхують з масою питань. На частину з них ми постаралися відповісти в нашому матеріалі. До речі, якісні плойки для волосся по найкращій оптовій ціні пропонує інтернет-магазин оптом.od.ua.

Покриття пластин

Є плойки звичайні, сталеві, а є зі спеціальними покриттями, які не дають вашому волоссю пересушуватися. А це досить важливий параметр, якщо ви часто завиваєте. Тому має сенс вибирати варіант самий щадний для волосся. Найкращі захисні покриття: турмалінові і керамічні.

Регулювання температури

Ніколи не беріть плойку, в якої немає цієї функції. Для різних типів волосся, та й для різних видів укладок, потрібні і режими різні. Хороша плойка лише та, де діапазон температур від 50С до 200С.

Діаметр насадки

Взагалі, перш ніж вибрати в магазині будь-яку модель, варто сходити в салон краси і поексперементувати з різними видами кучерів. Може, вам зовсім не сподобаються великі локони, а ви вже купили плойку з відповідним діаметром. Як ви розумієте, чим тонше стрижень, тим вужчою буде спіралька і навпаки.

Форма насадки

Якщо говорити про плойки, призначені для створення звичайного локона, то краще за все вдається зробити їх за допомогою конусоподібної насадки. З нею зачіска виглядає більш природно.

Довжина насадки

Чим у вас довше волосся, тим довша повинна бути і насадка. Інакше вам доведеться залишок волосся, який не вмістився на спіраль, накладати поверх першого шару, і воно дуже слабо накрутиться.

Наявність підставки на ніжці

Без цієї дрібниці плойку дуже складно класти в процесі завивки, вона ж гаряча і може пошкодити поверхню.

Наявність петельки для підвішування

Такі плойки дуже просто зберігати, і вони не ушкодяться від удару, якщо ви випадково покладете щось в шафу. Особливо важливо це для плойок з керамічним покриттям, так як вони досить крихкі.

Наявність насадок

Не варто брати модель, яка має безліч насадок. Коштує вона все одно в пару разів дорожче, а користуватися всіма ви не станете, перевірено не раз. Краще купити пару плойок з різними наконечниками, так як вони більш надійні і довговічні. Місця кріплення насадок найвразливіші і з часом вони ламаються.

Довжина шнура

Якою б не була на вигляд хорошою плойка, але якщо вона забезпечена коротким шнуром, не беріть її. Дуже незручно тягати за собою подовжувач з масивної розеткою. Шнур повинен бути від 2 до 3 метрів, це найоптимальніший варіант, так як, якщо взяти зовсім вже довгий шнур, то він буде плутатися.

До речі, обертання шнура навколо своєї осі - дуже зручна функція, якою не варто нехтувати.

Таймер відключення готовності локонів

Дуже зручна річ, яка не дасть вам "ловити гав" і ненароком спалити пасмо.

Таймер відключення протипожежний

Такі моделі можна спокійно кинути включеними і не переживати, що в будинку може статися пожежа. Теж досить корисна фішка