Модні клатчі 2020

Аксесуари у вигляді сумочок-клатчів на сьогоднішній день є незамінними друзями сучасних дівчат. Це не тільки можливість прихопити з собою найнеобхідніші дамські приналежності у вигляді брасматика, помади і гребінця, а й своєрідний декор, який, часом, грає найважливішу роль в завершенні ошатного образу своєю прекрасною власниці.

Тому досить важливо вміти підбирати правильні і виграшні варіанти під конкретний вечірній, діловий або повсякденний наряд. І саме в інтернет-магазині https://vishnya.org.ua/ ви зможете підібрати ідеальну для свого образу модель клатчу, чи іншої стильної сумки. 

Модні вечірні клатчі

Якими святковими варіаціями маленьких жіночих сумочок представлений широкий спектр вибору всіляких аксесуарних доповнень? Трендові віяння європейської дизайнерської культури пропагують сьогодні найсміливіші рішення сучасності:

  • клатч-духи - дуже модно сьогодні використовувати в якості сумкового аксесуара декоративну прозору барсетку у вигляді скляної квадратної або округлої пляшечки, що імітує флакон брендових духів. Таке нововведення в сфері нинішньої фешн-індустрії підкорило громадськість своєю неординарністю і екстравагантністю і встигло злетіти на лідируючі позиції популярності серед нинішньої молоді;
  • клатч-коробочка - тверда формація міні-сумочки з гострими кутами, що нагадує мініатюрний кейс із золотими або срібними обідками чудово доповнює ошатний образ своєї власниці на торжестві або святковій вечірці;
  • клатч-черепашка - усипана блискучими стразами або ніжними перлами сумочка у вигляді світлої овальної черепашки ідеально завершує образ носить її дівчата в комбінації з яскравим коктейльних сукнею і туфлями, підібраними в тон наряду.

Офісні клатчі

Якщо говорити про ділову стилістику модних сумочок сучасності, то можна виділити такі їхні можливі варіації:

  • сумка-барсетка - підходящим варіантом офісної манірності клатча виступає формація гаманцеподібного типажу сумки з двома паралельними блискавками. Особливо вдало виглядає такий клатч в шкірі пітона чи крокодила, своїм вибитим візерунком облагороджуючи образ діловитої дами в цілому.
  • клатч-конверт - ідеальна офісна модель, яка за рахунок своєї площині і прямокутної форми прекрасно поєднується з нарядом у вигляді сукні-футляра або спідниці-олівця. Чудово поєднується з діловим піджаком, така сумочка буде лише підкреслювати елегантність і діловитість своєї господині.

Модні повсякденні клатчі

Найпростішим вибором сумочки для відповідного завершення вигляду є повсякденна стилістика. Тут можна експериментувати з кольорами, тканинами, формами і додатковими декораціями мініатюрних сумочок:

  • клатч із застібкою «поцілунок» - нагадує щось на кшталт старовинних маленьких жіночих гаманців, сумка такого плану дуже жіночно підкреслює граціозність своєї власниці; особливо доречно використовувати такий варіант влітку в який-небудь яскравою райдужної забарвленням;
  • кругла сумочка з ремінцем через плече - екстравагантним віянням сучасності, є стильна плоска сумочка у вигляді кола; дуже симпатично виглядає така модель в шкіряному виконанні з прострочкою в вигляді стежки в червоному, чорному, бежевому і білосніжному відтінках;
  • клатч з ручками-кільцями - одна з найбільш актуальних на сьогоднішній день сумочок, яка бере за головний акцент ручки у вигляді сталевих кілець, виконаних в золотом або срібному кольорі. Підвішений до таких ручок брелок у вигляді круглого пушка з хутра натурального песця в колір самої сумочки ідеально доповнить образ фешн-діви з її оригінальним повсякденним луком.