Проекти дерев’яних альтанок: переваги та різновиди конструкцій

Дерев’яна альтанка зі зрубу — це чудове місце для відпочинку на свіжому повітрі за містом, окраса будь-якої земельної ділянки та елітна споруда. Затишна бесідка зі зрубу забезпечить приємний відпочинок, а також створить комфорт на прибудинковій території своїх власників.

Альтанки з дерева зводяться досить швидко, виглядають привабливо та не потребують об’ємних опоряджувальних робіт. За рахунок цих та інших переваг конструкція користується неймовірною популярністю на сьогодні серед замовників.

Серед інших важливих переваг проектів дерев’яних бесідок з оциліндрованого брусу можна зазначити наступні:

  • Екологічність споруди, що сприяє створенню комфортних умов всередині будівлі завдяки збереженню сприятливого мікроклімату.
  • Унікальний та автентичний дизайн, що забезпечується натуральним природним матеріалом. Гармонійно поєднується з природою та будь-яким ландшафтом.
  • Оптимальна теплоізоляція сприяє тому, щоб закритий тип споруди можна було використовувати цілорічно, і навіть взимку.
  • Мінімальні терміни спорудження (близько тижня часу), залежно від складності проекту альтанки.
  • Надійність та довговічність. Проекти альтанок передбачають чудове збереження форми і міцності. Вона добре витримує перепади температури, природні опади, вітер і прямі сонячні промені.

За своєю конструкцією та геометричною формою дерев’яні альтанки (бесідки) зі зрубу бувають різних видів - https://derevodim.com.ua/progects/projects-arbors .

Залежно від типу конструкції вирізняють:

  • Відкриті — прості споруди, що складаються із даху та стовпів, що їх тримають. Споруджуються, зазвичай, для літнього використання.
  • Закриті — схожі на невеликий дерев’яний будинок. Такі конструкції здатні захистити в будь-яку погоду.
  • Напіввідкриті — огороджуються по периметру, тому окрім стовпів та даху, мають загороджувальні елементи.

За формою можна виділити такі різновиди бесідок: прямокутні чи квадратні, багатокутні чи комбіновані.

Найбільш популярним місцем для встановлення альтанки є заміський будинок або ж дача. Вона може служити як самостійний елемент ландшафту або ж примикати до основної споруди.

Саме туди більшість приїжджає, щоб розслабитися та відпочити. Проте, досить часто власники дерев’яних будинків також замислюються над проектом альтанки зі зрубу, наприклад, для розташування її в саду.

Спеціалісти компанії «ДеревоДім» пропонують оригінальні проекти альтанок з оциліндрованого брусу різноманітних форм та розмірів — https://derevodim.com.ua/progects/projects-arbors. Це можуть бути як готові типові проекти альтанки, так і індивідуальні рішення. Загальний дизайн конструкції залежить від побажань замовника: можуть бути як в класичному стилі, так і в стилі модерн.

Окрім цього, при необхідності, проектом можна передбачити, що в одному відділенні може бути мангал, а в іншому зона для відпочинку та дружніх посиденьок.

Щоб отримати більш детальну консультацію з проводу спорудження та проектування, звертайтеся до менеджерів компанії «ДеревоДім» та отримайте безкоштовну детальну консультацію з приводу усіх питань.

На сайті компанії можна ознайомитися із типовими рішеннями «проект альтанка».