Карамельні троянди, шоколодно-квіткові коробки і інші актуальні флористичні тренди

Порадувати себе і близьких красивим букетом - одна з небагатьох реальних можливостей передати емоції на відстані. Розбираємося в модних напрямках флористики і популярних відтінках.

Карамельні троянди - новинка року

Троянди Тоффі - це не фарбовані квіти, настільки популярні в минулих сезонах, а спеціально виведений еквадорськими селекціонерами сорт. Її кавовий, карамельний колір - абсолютно натуральний. Сорт став доступний покупцям тільки в цьому році.

Пелюстки Тоффі мають мереживні краї, бутони несуть в собі легкий аромат. Висота стебла становить 50-60 см. Букет з таких троянд - ідеальне і незвичайне рішення здивувати люблячого квіти людини або просто порадувати себе, поставивши прекрасний букет кавових троянд у себе в кімнаті.

Композиції з буквами з шоколаду

Ще один тренд флористики - шоколадно-квіткові композиції. Вони являють собою коробки різних форм, наповнені квітами, декоровані посланням з шоколадних букв. Це прекрасна можливість зробити подарунок «2 в 1»: і квіти, і солодощі. Особливо популярні  шоколадно-квіткові коробки у формі серця зі словом "Люблю".

«Гортензія, ти просто космос!»

Гортензія зараз на піку сезону. Представлена ​​різними відтінками: синя, біла, рожева, зелена, фіолетова. Особливо зачаровують саме фіолетові і бузкові відтінки. У каталогах монобукет з цих квітів так і називається - «Космічна гортензія». Найбільш пишно композиція виглядає в складі п'яти-семи квіток, оформлена в спеціальну плівку і доповнена лаконічною стрічкою.

Фантистічні півонії і кучерява гербера

Півонія - розкішна завжди. У багатьох її сортів скоро закінчується сезон, наприклад, у Корал Шарм. І залишилося зовсім небагато часу, щоб оцінити всю її витонченість. На щастя, популярний ніжно-рожевий сорт Сара Бернар буде ще довго радувати нас цього літа.

Кучерява гербера сорту з кумедною назвою Паста Карбонара - ще одна новинка сезону і спосіб здивувати досвідчених знавців квітів. Її трендові кольори - бежева і рожева.

Щоб букет радував довго

Завжди хочеться, щоб квіти жили довше. Варто звернути увагу на стійкі і популярні хризантеми і гладіолуси. Хризантеми Сантіні містять кілька суцвіть на одному стеблі, тому навіть букет з трьох-п'яти квіток буде гармонійний. Основні відтінки Сантіні: бузковий, зелений, білий, жовтий. Квітка цікаво виглядає в збірному букеті, в оточенні троянд, наприклад.

Хризантема Бакарді прекрасна і в монобукеті, і в складі збірного. Має різні відтінки, але її класичний варіант - жовта серцевина і білосніжні пелюстки.

Гладіолуси доречно збирати в букет від трьох квіток. Топові забарвлення - червоні і лілові. Для збереження свіжості квітів необхідно регулярно підрізати стебла і міняти воду, оберігати букет від протягів, сонця і перегріву. Вазу обов'язково помити і повторювати процедуру не менше одного разу на два дні. Стебла важливо підрізати гострим ножем під кутом 45 градусів, виняток - стебла хризантеми, їх краще відламувати руками.

На сайте daoflowers.ru вы сможете по найлучшей стоимости заказать оптом замечательные свежесрезанные цветы из Эквадора и других южных экзотических стран.