Netflix випустить серіал за мотивами найбільш очікуваної гри року Cyberpunk 2077

Стрімінговий сервіс Netflix планує зняти і випустити серіал за мотивами гри Cyberpunk 2077 про далеке майбутнє. Сама рольова комп'ютерна гра в жанрі кіберпанк ще розробляється, а її реліз вже неодноразово переносили.

Так, за планом сервісу Netflix, на якому, до речі, можна подивитися популярний серіал Паперовий будинок, стрічка буде складатися з 10 епізодів в стилі японської анімації. До створення вже залучені аніме-студія Studio Trigger і розробник гри CD Projekt Red. 

Серіал отримав назву Cyberpunk: Edgerunners і розповість про життя людини, яка всіма способами намагається вижити в місті, схибленому на технологіях. У підсумку головний герой починає кар'єру найманця.

Про решту подробиць поки нічого невідомо. За попередньою інформацією, світ побачить перші епізоди аніме-серіалу в 2022 році.

Реліз самої гри недавно перенесли: спочатку вихід гри планувався на 16 квітня, але пізніше був перенесений на 17 вересня 2020 року. 18 червня розробники повідомили, що вихід гри переноситься на 19 листопада поточного року. За їх словами, такі зрушення пов'язані з їх бажанням "довести гру до ідеалу" і приділити тестуванню більше часу.

Cyberpunk 2077 - мультиплатформенна комп'ютерна гра Студія CD Projekt Red, яка запустила проект за мотивами книг Анджея Сапковського "Відьмак". Дії в сюжеті відбуватимуться через 57 років у великому місті Найт-Сіті, розташованому в штаті Каліфорнія. Проект заснований на настільній грі Майка Пондсміта Cyberpunk 2020 року, виданій в 1990 році.

Cyberpunk 2077 буде доступний на ПК, Stadia і консолях Xbox One і PS4.

Також нещодавно стало відомо, що Netflix додав до свого каталог шість нових фільмів і чотири серіали. На сьогоднішній день вони вже доступні для користувачів сервісу.

На сайті компанії з'явилися такі картини, як Feel the Beat (2020), «Викриття» (Disclosure, 2020), Elevator Baby (2019), «Втрачена куля» (Lost Bullet, 2020), One-Way to Tomorrow (2020) і «Афера в Майамі» (Wasp Network, 2019).

Що стосується серіалів, то на Netflix з'явилися другий сезон «Дітей» (Babies), «Підлога це лава» (The floor is lava), «Дівчата з Іпанема» (Girls from Ipanema), другий сезон «Політика» (The Politician), а також мультсеріал Rhyme Time Town.

Раніше повідомлялося, що в серпні 2020 року Netflix викладе на своєму сайті чотири оригінальних проекти: третій сезон серіалу «Дощ», третій сезон реаліті-шоу Selling Sunset, фантастичний серіал-бойовик Project Power і фільм «Походження невідоме».