Що потрібно знати про вантажне таксі, і де його замовити

Необхідність в транспортуванні того чи іншого вантажу в межах міста виникає постійно, а коли мова заходить про предмети невеликого обсягу, найкращим рішенням є вантажне таксі. Зустріти на дорогах міста вантажне таксі можна в будь-який день, незалежно від часу доби і погодних умов.

І дивного в цьому нічого немає, адже люди постійно стикаються з проблемою термінового транспортування меблів, побутової техніки, будівельних матеріалів і т.д.

Але як вибрати краще вантажне таксі? Спробуємо відповісти на це питання, враховуючи досвід жителів столиці, які користувалися послугою грузовое такси киев від компанії Biggy.

Типи вантажних таксі

Машини вантажного таксі бувають різних видів - тентовані, меблеві фургони, з подовженою базою, бортові та ін. Важливо вибрати те, що підійде для перевезення саме Вашого вантажу.

Автомобілі «Газель» з тентом підходять для товарів вагою до півтори тони і малих розмірів. Технічні характеристики: довжина кузова = 3 м, ширина = 2 м, обсяг = 8 куб м. 

Меблеві фургони «Газель», само собою, призначаються для перевезення меблів і різних переїздів. Так само на них зручно транспортувати окремі предмети побуту і інтер'єру. Вага всього майна може доходити до 1,5 тонн. Технічні характеристики: довжина = 3-4 м, ширина = 2 м, обсяг = 10-16 куб м.

Вони обладнані спеціальними пристроями для надійного навантаження і перевезення речей, таких як шафи, побутова техніка, домашні сейфи та ін. Замовлення такого транспорту буде трохи дорожче, ніж попереднього - це складається з особливостей кузова - більшого обсягу і кращої безпеки.

Перші 2 типу вантажних таксі використовуються найчастіше, проте є й інші варіанти. Наприклад, «Газель» з подовженою базою. На ній зручно перевозити предмети, чия довжина виходить за рамки стандарту. Однак у цього транспорту є свій «мінуси» - місикість і вартість. Вага вантажу, який можна перевезти на такому автомобілі, повинна бути не 1,5 тонни, а набагато менше. І ціна на їх замовлення значно дорожче, ніж на автомобілі з тентом або меблеві фургони.

Для швидкопсувних вантажів ідеальний варіант - вантажне таксі-рефрижератор. Воно надійно захистить Ваш вантаж від несприятливих погодних умов і доставить його в цілості й неушкодженості до потрібної адреси.

В автопарку Biggy також є бортові таксі. Вони чудово підійдуть тим, хто потребує перевезти різні непродовольчі вантажі в роздріб, тобто в малій кількості. Замовити це та інші види таксі можна на сайті biggy.kiev.ua. Машина зручна і проста, а замовлення буде коштувати набагато дешевше всіх інших через відсутність «наворотів» в кузові. Але ж і вантаж-то простий, навіщо переплачувати?

Тонкощі вибору перевізника

Всі машини хороші кожна у своїй області. Але вибрати потрібний транспорт - це другорядне завдання. Головне - не помилитися з фірмою-виконавцем замовлення. Звертаючись до компаній-одноденок, які обіцяють «швидке і дешеве перевезення», Ви ризикуєте своїм вантажем. За нашими дорогами, на жаль, не можна їздити швидко без небажаних наслідків для автомобіля. Вони можуть і не проявитися відразу, однак за законом підлості це станеться тоді, коли замовите машину саме Ви. Вона зламається по дорозі, вантаж буде простоювати, а Ваші нерви і терпіння - танути. Краще заплатити трохи більше, ніж мучитися з купою проблем, які виникнуть по ходу перевезення.

Якщо Вам потрібно перевезти вантаж - звертайтеся в компанію Biggy. Тут не просто обіцяють «хороше перевезення», тут акуратно, в чітко обумовлені терміни і без зайвих переплат виконують замовлення. Девіз компанії - «Якщо робити, то робити добре!». Вантажники добросовісні і кваліфіковані, менеджери - досвідчені і ввічливі. Автопарк великий, а транспорт регулярно проходить перевірку, техобслуговування і плановий ремонт.