Розробка сайту: у чому переваги співпраці з фрілансером

Будь-який бізнес потребує власний веб-ресурс. Причому на сьогоднішній день інтернет вже відіграє таку значну роль в повсякденному житті людини, що навіть компанії, досить далекі від діяльності в мережі, все одно змушені забезпечувати свою присутність в інтернеті.

Через високий попит, розробка сайту сьогодні стала цілою нішею для заробітку великих грошей. Великі компанії пропонують різні пакети послуг і комплексну розробку сайтів, однак найчастіше вартість послуг цих компаній досить висока.

Фріланс дозволяє заощадити при створенні сайту, хоча звичайно, якщо вам потрібна розробка майданчика для великого бізнесу з індивідуальним стилем і дизайном, то краще звернутися в веб-студію. Такі компанії зазвичай вимагають за створення сайту від 1 тис. доларів.

Але якщо вам все ж потрібен запуск невеликого бізнесу, або старт нового проекту, то фріланс дозволить отримати веб-ресурс за вельми скромний бюджет. А щодо питання, де знайти хорошого фрілансера, який би по доступній ціні створив функціональний з оригінальним дизайном сайт под ключ, то у цьому вам допоможе фріланс біржа №1 в Україні freelance.ua

Плюси звернення до фрілансера

Фріланс розробник сайтів - фахівець універсальний. Як правило, він вміє швидко виконувати свою роботу, бере порівняно невисоку плату і при цьому виконує цілий комплекс послуг. Розробка сайту професійною веб-студією нерідко перетворюється на банальне стягування з клієнта якомога більшої суми. Закони ринку при домовленості не діють - як домовиться менеджер з клієнтом, так і буде виконуватися розробка сайту.

Фріланс фахівець ж навпаки - дуже залежить від ринкових умов. Ви можете при пошуку виконавця відразу вказати жорсткі рамки бюджету і конкуренція зробить свою справу при виборі виконавця - навіть при невисокій оплаті завжди знайдуться фахівці, які будуть готові виконати роботу.

Одним словом, звернення до фріланс фахівця - це економія часу, грошей, простота в спілкуванні і мінімум зайвих послуг, які вам можуть нав'язати в веб-студії.

Застереження при співпраці з фрілансером

Звичайно ж, робота з фріланс фахівцями таїть в собі і деякі суттєві недоліки, які слід врахувати при пошуку виконавця. Розробка сайту фрілансером часто не гарантує високої якості роботи. Так, наприклад, солідна веб-студія, яка бере за свою роботу високу плату, завжди гарантує якісний дизайн, верстку, движок і обслуговування сайту. Фрілансер ж може попастися з розряду новачків і навіть при всьому бажанні не зможе досягти потрібної якості роботи.

Ще один мінус фрілансерів - недостатня кваліфікація. Універсальний фахівець з розробки сайтів повинен вміти буквально все, починаючи від створення оболонки і до наповнення ресурсу і його оптимізації. А часто про тих, хто «вміє все», кажуть, що вони «не вміють нічого».