Магазини ARGO: усі світові бренди під однією вивіскою

Вони були тими, хто вперше привіз в Україну Lee & Wrangler. Це сталося 29 років тому. Зараз вони представляєють такі монобрендові магазини: Benetton, Parfois, Orsay, Piazza Italia, Desigual, OVS, Penti і Mango.

Для зручності покупців магазин зібрав більше улюблених брендів під одним дахом — в мультибрендових магазинах https://argo.com.ua/. Тепер у стильних мам і тат будуть стильні малюки. Одяг для них можна знайти в мережі мультибрендових магазинів дитячого одягу ARGOSHA.

Бренди на будь-який смак

Всього налічується 52 магазини в Києві, Харкові, Одесі та Львові. Команда магазинів прагне до того, щоб кожен покупець знайшов найкращі бренди на будь-який смак:

  1. Benetton.
  2. Parfois.
  3. Penti.
  4. Orsay.
  5. Desigual.
  6. Piazza Italia.
  7. Vero Moda.
  8. Jack & Jones.

В ARGO хочеться повертатися

Не тільки заради стильних, трендових речей, а й заради хорошого настрою.

Тут, як ніде, знають, що успішний день створюють приємні дрібниці. Щира посмішка, веселий погляд, футболка, щоб дати рок-н-рол, одна вітрина для дефіле і пара шортів, щоб почати літо...

Таких речей безліч, вони роблять нас добрішими, веселішими, трохи романтичнішими і навіть впевненішими в собі. Саме таке ставлення до життя і формує цінності.

Велика місія ARGO — нагадати, за що ми любимо життя. Новий ARGO — нові враження!

Історія ARGO

Компанія ARGO вже більше 29 років одягає українців в одяг найвідоміших брендів світу. І їй дуже подобається це робити. За цей час ARGO встиг стати гігантом в області модного рітейлу. Сьогодні наша компанія не поступається своїми позиціями на ринку одягу, взуття та аксесуарів в Україні.

Компанія день за днем працює над тим, щоб покупці отримували задоволення від шопінгу в магазинах. Вона пропонує кращу якість речей, яка відповідає світовим трендам, прийнятну ціну і індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Пошук нового

Компанія постійно шукає щось нове і цікаве. Тут стежать за світовими трендами і піклуються про те, щоб покупці одягалися тільки в стильні і якісні речі. Вони постаралися і знайшли одяг на будь-який смак для будь-якої події.

Дарувати щастя

Відомо, що щастя складається з безлічі дрібниць, які важливо не упустити. Шопінг - не виняток. Тому консультанти спробують зробити його максимально комфортним.

Створення хорошого настрою

Для компанії одяг - це не просто речі. Це і є ті дрібниці, з яких складається щастя. Тому сміливо говоримо: ARGO не продає одяг. ARGO продає щоденне відчуття щастя.