Боротьба з целюлітом: як перемогти «апельсинову кірку»

Всій жіночої частині населення планети знайоме таке явище, як целюліт. У одних він практично непомітний, у інших явно виражений.

Приятный эффективный массаж антицеллюлитный предлагает киевский салон BodyXS. Уже после 10-ти сеансов вы будете приятно удивлены состоянией кожи ваших ножек!

І серед одних, і серед інших є бажаючі приховати всі його можливі прояви. Які є засоби і способи, що роблять целюліт менш помітним?

Стежити за здоров'ям - не просто завчені слова

Як би не хотілося цього заперечувати, але стиль життя має величезний вплив на прояв целюліту. Скільки в щоденному раціоні буде присутньо шкідливих звичок, їжі і пасивно проведеного часу, стільки буде й целюліту. А значить, потрібно розбиратися по пунктам.

  • Харчування повністю позначається на стані шкіри. Всі булочки і шоколадки, з'їдені сьогодні, завтра ж відіб'ються на стегнах і боках. І посмішка буде вже не на обличчі, а на шкірі, у вигляді маленьких целлюлітних вм'ятин. Тому важливо харчуватися збалансовано, включити в свій щоденний раціон овочі та фрукти, вживати якомога менше шкідливої ​​їжі.
  • Пиття, як і харчування, теж потрібно підбирати з розумом. За день потрібно обов'язково випити хоча б мінімум чистої води. Соки і фруктові чаї також сприятливо позначаться на стані шкіри. А ось з кавою та алкоголем краще зустрічатися якомога рідше.
  • Активний спосіб життя - кращий засіб у боротьбі з целюлітом. Чим більше рухів зроблено за день, тим активніше працюють м'язи, а значить, виходить і жир. Не обов'язково виснажувати себе важкими тренуваннями і проходити в день сотні кілометрів, - досить просто побільше рухатися при першій-ліпшій можливості.

Масаж - і приємно, і корисно

Мало хто не чув про такий спосіб боротьби з целюлітом, як масаж. Існують сотні технік і інструментів, за допомогою яких можна впливати на проблемні ділянки шкіри. Масаж безпосередньо впливає на целюліт, сприяє розм'якшенню застояного жиру і притоку крові до оброблюваних місць.

Приємний бонус полягає в тому, що проводити таку процедуру можна у себе вдома. При цьому мінімальний час масажу може досягати всього 10-15 хвилин.

Чи варто йти в магазин?

У боротьбі з целюлітом можна також задіяти додаткові засоби, спрямовані на його усунення.

Великою популярністю користуються антицелюлітні мазі і креми. Їх досить нанести на проблемну ділянку тіла і почекати до повного висихання.

Мінус полягає в тому, що через високий попит на такий товар виробники іноді дозволяють собі заощадити на якості засобу, і тоді ефекту від його застосування не буде. Тому купувати потрібно лише перевірені препарати.