ipad 2019 10.2: короткий огляд пристрою

Слідкуєте за новинками компанії Apple? Тоді ми маємо для вас хорошу новину. Легендарна компанія настільки звикла дарувати людям чудові емоції завдяки своїм інноваціям, що не встигнеш оком мигнути, як на ринку знову з'являється новий "технічний монстр" цього бренду.

І сьогодні ми поговоримо про один із таких "монстрів" — ipad 2019 10.2. Хоча він з'явився минулого року, проте досі вражає користувачів своїм функціоналом. Недарма цей iPad називають платшетом, який заміняє ноутбук.

Apple iPad 10.2: ключові характеристики

Перше, на що падає увага, коли починаєш працювати з ipad 2019 10.2 - це оновлений дизайн. Виробники значно удосконалили його задля додаткової зручності для користувачів. Основна камера має розширення 8 Мп, а фронтальна - 1,2 Мп. Цього достатньо, аби робити якісь термінові фото чи здійснювати відеодзвінки.

Батарея ipad 10.2 вражає більше, ніж камера. Адже вона може працювати 10 годин без підзарядження. Завдяки цьому в дорозі ви можете переглядати фільми, аби час минув швидше. Також iPad дуже зручний для читання книг або для ігр. Все завдяки збільшеному екрану, який додає нових можливостей.

Об'єм внутрішньої пам'яті планшета - 32 Гб або 128 Гб. Є дві моделі за об'ємом пам'яті. Задяки такому об'єму ви можете завантажити на пристрій найнеобхідніші програми, додатки та інші файли. Таким чином, все необхідне для роботи завжди буде у вас під рукою. В будь-який момент ви можете використати текстовий редактор та інші корисні програми. 

Планшет - хороша можливість бути завжди і на зв'язку, і при роботі. Адже цей пристрій підтримує сім-карти. Ви можете у звичайному режимі використовувати його для зв'язку із людьми. Завдяки компактному вигляду ви зможете завжди носити цей пристрій при собі, де б ви не були. Але рекомендуємо вам купити чехол для ipad 10.2, який захистить пристрій від механічних пошкоджень. Ви можете брати iPad із собою в дорогу. З цим пристроєм можна посидіти й почитати книгу в парку або в затишній кав'ярні. Тому планшет - це багатофункціональний пристрій. Його ви можете використати як подарунок для рідної людини. Завдяки наявності всіх необхідних функцій такому подарунку буде рада кожна людина. 

Таким чином, ipad 2019 10.2 - бюджетний варіант інноваційної техніки. Використовуйте усі можливості пристрою — і ви переконаєтеся, що його можна вважати повноцінним замінником ноутбука для роботи або для розваг.