Слава Фролова Рекомендує: кращі бюджетні біговели для вашої дитини

Біговели - це щось середнє між велосипедом і самокатом. Катання дитини на такій конструкції розвиває баланс і служить відмінним тренуванням їзди на двоколісному велосипеді. Дитячі біговели останнім часом дуже популярні серед батьків. Так як же вибрати відповідний біговел?

Ми запропонували відомій телеведучій і мамі Славі Фроловій вибрати на її погляд, цікаві, якісні, безпечні і, головне, недорогі біговели на маркетплейсі дитячих товарів IpopoKiDS, а також зрівняти їх по дрібним, на перший погляд, деталях.

Ось, що з цього вийшло.

  • Miqilong PHC Black 

Глянцевий рама, гумові ручки, ергономічне сидіння, відсутність зварювальних швів, так як рама виготовлена за безшовною технологією і виливається на заводі цільним елеметом, регулювання висоти сидіння і колеса діаметром 12 см - все це говорить про надійність і можливості використовувати біговели до 3 і навіть 5 років.

  • Байк ORION 00503

Байк даної моделі - щось середнє між гойдалкою і велобігом. Двоколісний ранбайк українського бренду підійде навіть для самих маленьких. Він виготовлений із пластику, а значить мамі буде нескладно транспортувати його у двір або на майданчик.

  • Біговел 12 Д. M 3440W-2

Яскравий дитячий велосамокат з полегшеної сталі. Колеса діаметром в 12 дюймів, сидіння і кермо регулюються по висоті. Забарвлення більше підходить для дівчинки, але ці моделі є і в хлоп'ячому дизайні і тонах. Даний байк - це відмінний бюджетний варіант для дитини з 2 років.

  • Kidigo Speed

Відмінний велобіг в бюджетному ціновому діапазоні. М'які колеса і міцна металева рама. Важить ця модель трохи більше 3,5 кг. Висота сидіння і керма регулюється, забарвлення Kidigo універсальне. Підходить для дітей від 1 до 3 років.

  • Globber Go Bike

Дану модель відрізняє наявність рульової стійки зі світлоповертачем для безпечної їзди в темний час доби, що дуже важливо для безпеки малюка. Рама виготовлена з полегшеної сталі з підвищеною зносостійкістю і відмінною стійкістю, колеса діаметром 10 дюймів, кермо і сидіння регулюються по висоті. Максимальна вага дитини для цього біговел - 20 кг.

Сподіваємося, що вищеперелічені рекомендації Слави Фролової допоможуть вам порівняти всі перераховані біговели і визначитися з вибором для вашого малюка. У будь-якому випадку, на IpopoKiDS.ua ви зможете знайти потрібний дитячий товар, порівняти ціни і купити його з найбільшою вигодою. Вдалого шопінгу!