Прибуткові ставки на собачі перегони та інші види віртуального спорту

Ставки на собачі перегони та інші види віртуального спорту Паріматч. Як виграти реальні гроші в ставках на віртуальний спорт. Як використати бонуси в ставках на сайті Parimatch.

Virtual Dog Races — один з найпопулярніших видів віртуального спорту в світі. Обираючи ставки на собачі перегони, беттор отримує доступ до більше ніж 30-ти унікальних подій на два види треків (нічний / денний) і декілька дистанцій. І все це протягом однієї години.

Якщо вам набридли стандартні види спортивних ставок, Паріматч пропонує спробувати ставки на собачі перегони, тим паче тут вас чекає можливість робити багато ставок щодня. Тут можна ставити на одну і більше собак (максимум 8), які беруть участь в гонці і отримувати реальні виплати в разі перемоги. Також на сайті доступна тестова версія з обмеженим функціоналом, яка дозволяє ближче ознайомитись з особливостями ставок на собачі перегони на сайті Паріматч.

Доступні види віртуального спорту Паріматч

Перелік дисциплін у віртуальному спорті, на які можна робити ставки, постійно збільшується. Всі популярні види віртуального спорту Паріматч, крім гри на реальні гроші, доступні без реєстрації і поповнення депозиту. Тестова гра актуальна для тих, хто вперше знайомиться з таким видом ставок і не готовий ставити реальні кошти.

Для отримання реальних виплат потрібно пройти реєстрацію і внести депозит. Надійний букмекер Паріматч пропонує ставити на:

  • віртуальний баскетбол;
  • віртуальний настільний теніс;
  • бадмінтон;
  • кінські перегони;
  • собачі перегони;
  • віртуальні гонки на автомобілях і мотоциклах;
  • віртуальні велогонки та багато інших.

Пропонуємо почати з уже відомих вам видів спорту. Відзначимо, що сучасний гемблінг неможливий без розуміння правил обраної дисципліни і вибору ефективної стратегії.

Як виграти реальні гроші в ставках на віртуальний спорт

Для початку потрібно визначитись з вибором дисциплін, а також умовами виграшу та коефіцієнтами. Виграти реальні гроші практично неможливо без дотримання чіткої стратегії, варіанти виграшних схем можна перейняти у досвідчених гравців, або ж створити власну. У подібних матчах відсутній вплив людського фактору, тому вам не доведеться слідкувати за зміною форми спортсменів або за їх особистими успіхами і результатами в попередніх іграх, наявністю достатньої мотивації..

Сценарій ігор визначає спеціальний алгоритм у випадковому порядку. Але все ж таки фаворитів і аутсайдерів можна визначити на основі результатів перших ігор сезону. Не виключено, що переможець минулого чемпіонату може опинитись у списку головних аутсайдерів у новому чемпіонаті.