Що потрібно знати при виборі кредиту на карту

Мікрокредитування набуває все більшої популярності - це терміновий кредит на карту через Інтернет, який видається буквально за кілька хвилин.

Велика кількість мікрофінансових організацій (МФО) надають можливість оформити онлайн кредит здебільшого на невелику суму. При цьому немає стандартних вимог, які пред'являє банк при оформленні звичайного довгострокового кредиту. І які значно затягують процес оформлення позики.

Що таке миттєвий кредит онлайн?

З розвитком інформаційних технологій з'явилася можливість взяти позику необхідної суми за допомогою Інтернету, не виходячи з дому, і навіть не здзвонюючись з представником кредитної організацією (дзвінки бувають у виняткових випадках). В аналогічному режимі відбувається і погашення кредиту.

Чому є попит на швидкий кредит онлайн? Основна причина - на жаль, середньостатистична сучасна людина живе від зарплати до зарплати. Місячний дохід йде на проживання та їжу, а на інші витрати часом не вистачає засобів. І ніхто не застрахований від випадків, коли терміново потрібні гроші, причому в чималій сумі. Незаплановані покупки, грошовий борг, поїздка по «гарячій» путівці - як мінімум з однією з ситуацій стикався кожен малозабезпечений або середньо забезпечених українець. Бракує особистих коштів, а до зарплати ще не скоро - послуги МФО як ніколи до речі!

Вибір кредиту на карту: переваги мікрокредитуванняї

Перш ніж з'ясувати, який банк вибрати для кредиту на карту, варто розглянути його вимоги. Плюси ж МФО наступні:

  • Оперативність. На розгляд заявки клієнта, який бажає оформити кредит, йде близько 5 хвилин. Попередньо необхідно зареєструватися і оформити позику, на що йде ще менше часу. В цілому процедура цілком займає близько 10 хвилин.
  • Віддалений доступ. Отримати гроші прямо на карту можна, перебуваючи вдома або на роботі. Весь процес відбувається виключно через Інтернет.
  • Мінімум вимог. Позичальникові пропонується скористатися онлайн-калькулятором, на якому вказується тільки сума кредиту і термін погашення. Далі запитується ПІБ, дата народження, електронна пошта, номер телефону. З документів - лише паспорт та / або ідентифікаційний код (відскановані копії). Іноді компанія вимагає довідку про працевлаштування.
  • Швидке погашення. Можливостей погасити борг кілька: з карти на карту, через термінал, готівкою в представництві МФО.

Одне з правил мікрокредитування - кредитор не запитує в обов'язковому порядку мета позики. Як розпорядитися отриманими грошима - особиста справа клієнта. Людина, яка приймає рішення взяти мікрокредит, має право не звітувати, з якої причини оформляє його.

Додатково до цього позичальнику не доводиться мати справу з паперовою тяганиною. Надання пакету додаткових документів, обов'язкових при оформленні кредиту в банку, в сфері мікрокредитування не є обов'язковою умовою.