Улюблені аромати знаменитостей: будь в тренді!

Парфуми. Якими їх бачите ви? Інструмент для спокуси, модний аксесуар чи спосіб проявити свої переваги.

Компанія Premier Parfum пропонує кращу французьку парфумерію на розлив. Приєднуйтесь до нашої команди, парфюмерний бізнес - найкращий шлях стати успішною людиною!Прямо зараз на сайті premier-parfum-pp.ua ви зможете отримати консультацію по всім питанням.

Фраз, які характеризують духи на розлив або в класичних скляних флаконах дуже багато. Але одне залишається незмінним уже багато десятиліть - аромати для жінок і чоловіків - це один з найпопулярніших продуктів в індустрії краси.

Тому і рекомендацій як вибрати аромат для себе досить багато. А якщо ви великий фанат якоїсь голлівудської зірки, можна купити парфумерію, якою вона користується.

Мадонна

«Міняти аромати потрібно як рукавички. А може і частіше!». 

Мадонна дуже загадкова і ексцентрична особистість, ось і духи вона вибирає під стать собі. Один з її улюблених ароматів - Christian Dior Hypnotic Poison.

Це соковита і приваблива композиція ніби сходить до витоків парфумерії, вона дуже природна і насичена. Завдяки цьому, Hypnotic Poison став настільки популярним, що згодом були випущені його фланкери.

Піраміда духів складається з акордів лакричника і мигдалю в верхніх нотах. У серці розташувалися жасмин і апельсиновий колір. А шлейф витканий з бобів Тонка і ванілі.

Колін Ферт

«У моєму ароматі, як і в мені яскраво виражений дух британської стриманості».

Виконавець ролей елегантних, розкішних і харизматичних особистостей Колін Ферт вибирає Grey Vetiver від Tom Ford.

Це шедевральна композиція для сильних чоловіків з вишуканим смаком. Він підкреслює успішність свого володаря і розкривається яскравою нотою ветівера в поєднанні зі спеціями, деревними нотами і цитрусами.


Емма Уотсон

«Парфуми повинні бути сповнені енергії і світла. І гармоніювати з вами, звичайно ж». 

Рудоволоса красуня й улюблениця всіх фанатів «Гаррі Поттера» носить аромат Lancôme Tresor Midnight Rose не тільки тому, що він створений одним з кращих косметичних брендів. А й тому, що він чудово доповнює будь-який її образ на червоній доріжці або під час посиденьок в кафе з друзями.

Квітково-фруктова композиція ставить акцент на чуттєвості і природній привабливості жінки. Верхні ноти розкриваються гармонійною комбінацією чайної троянди і малини. Серце аромату - це буйство жасмину та півонії, доповнені рожевим перцем і чорною смородиною. Базові ноти представлені мускусом, кедром і ваніллю.

Меттью Макконахі

«Сила сучасного чоловіка в його парфум. Кращий варіант - це ідеально зібрана композиція з вишуканим шлейфом ».

Коли ти зірка романтичних фільмів і являєшся таким же в житті, твій парфум повинен практично кричати про твою піднесеної натурі. Саме тому відомий актор віддає перевагу Dolce & Gabbana The One For Men, який можна купити в Україні за лічені хвилини.

Тонка піраміда The One For Men включає в себе звабливі ноти грейпфрута, базиліка і коріандру. Потім в гру вступають глибокі акорди кардамону, сицилійського апельсина та імбиру. Пікантний шлейф аромату містить: тютюн, кедр і сіру амбру.

Ріанна

«Кожна особистість особлива і я хочу бути не такий як усі. Мій аромат може заявити про це як не можна краще».

Пекуча Барбадоська красуня сама створює історію: пише пісні, випускає парфуми і розкішну нижню білизну. Але крім свого іменного аромату, її фаворитом став Escada Moon Sparkle. Даний бренд випускає одні з найбільш нестандартних ароматичних композицій.

Таємничі нічні запахи ягід і фруктів ховаються в синьо-рожевому флаконі. Починає своє звучання аромат яблуком, чорною смородиною, полуницею і цитрусами. У нотах серця чути троянда, жасмин, запашний горошок і фрезия. Фінал композиції звучить сандалом, мускусом, амброю і малиною.

Джуд Лоу

«Мій аромат активний і лаконічний, але в той же час - це гімн справжнього джентльмена».

Джуд Лоу постає перед нами в образі справжнього британського аристократа, який своєю харизмою вбиває наповал. Така людина неодмінно вибере аромат Christian Dior Dior Homme Sport.

Леонардо Ді каприо

«Аромат, який я вибираю привертає увагу з перших хвилин. Він може і повинен відразу розповісти все про чоловіка».

Голлівудський красень, оскароносний актор і улюбленець мільйонів жінок віддає перевагу незвичайним парфумам. Один з них - Tom Ford Tobacco Vanille. Його композиція значно відрізняється від багатьох духів для чоловіків і це не може не вражати.

Шляхетний і теплий аромат заснований на ноті тютюну. Гармонію піраміди доповнюють сухофрукти, ваніль, деревина, какао і спеції. Особливі духи, які підходять і чоловікам, і жінкам, створюють навколо свого володаря неповторну ауру розкоші і багатства.