Як перстені на пальцях впливають на здоров'я і долю

Езотерики зробили відкриття, що перстені на певних пальцях можуть впливати на здоров'я людини і її душевний стан. Так, за допомогою цієї прикраси на правильному місці можна надати сміливості нерішучим або стримати буйну вдачу у темпераментних особистостей.

Великий палець - перст Марса. Перстені на цій частині руки вибирають гіперактивні люди, які хочуть приборкати свій темперамент або некеровану агресію. А психологи у шанувальниках окільцьовувати свій великий пальчик побачили людей, які намагаються у що б то не стало самоствердитися.

Рекомендується носити вироби з каменями синього відтінку - вони виконують бажання і відновлюють нервові клітини. А ось червоні камені вбивають логічне мислення і знижують впевненість в собі. Зелені підвищують захисні властивості організму, а жовті сприятливо впливають на нервову систему. Сюди підійдуть: алмаз, олександрит, амазонит, аквамарин, бірюза, аметист, лазурит.

Вказівний палець - перст Юпітера. Прикраса на вказівному пальці дає джерела знань, приманює удачу, підвищує самооцінку. Підібравши вірний камінь, можна зміцнити або виправити свій статус в бізнесі, навчитися впливати на інших людей. На цей палець просяться прикраси з камінням всіх відтінків синього. Перстень з опалу примирить родичів і зміцнить зв'язки, а з коралом - позбавить від стресу. Шукайте прикраси з бірюзою, сапфіром, аквамарином, топазом або лазуритом в золотій оправі.

Безіменний палець - перст Сонця. Всім естетам, люблячим красу і вишуканість, просто необхідно носити золоту обручку на безіменному пальці. Привернете багатство, славу! А по посиланню обручальные кольца на заказ ви зможете замовити ці чудові ювелірні вироби. 

Кому важливо знайти другу половину, порада - уникати срібла на безіменному. На жаль, даний метал не призведе до набуття шлюбних відносин. Для залучення теплого, ніжного почуття, віддайте перевагу прикрасам з жовтими або червоними каменями: турмалін, гранат, червона яшма, жадеїт, рубін, сердолік, топаз.

Середній палець - перст Сатурна. Його ще називають пальцем долі, оскільки він грає важливу роль в плані визначення долі людини, її життєвих цілей. Досить надіти кільце, як ви відразу помітите, що справлятися з будь-якими труднощами стане легше. Носити рекомендується чорні або фіолетові камені: гранат, нефрит, шпінель, аметист, сапфір, агат, халцедон, обсидіан або онікс.

Мізинець - перст Меркурія. Прикраси на цьому пальці воліють бізнесмени, оратори, журналісти. Таким чином, посилюється їх красномовство, гнучкість розуму. Перстень на мізинці лікує азартно залежних людей. Якщо людині потрібно навести мости, налагодити зв'язки, прикрашайте мізинець колечком з каменем зеленого або жовтого відтінків: агатом, сердоліком, янтарем, топазом, хризопразом, цитрином або хризолітом.