Створюємо вишуканий інтер'єр за допомогою фоторамок

Фоторамки - це не просто обрамлення фотознімків, а повноправний елемент декору будь-якого приміщення - від офісу і квартири-студіо до апартаментів і заміського будинку. Про те, як правильно використовувати, щоб створити оригінальну композицію, далі.

Наповнення - зміст

Що люди хочуть бачити на стінах свого будинку? Найчастіше, фотографії - сімейні, портрети, дитячі та пейзажі. Знімки бувають жартівливі, абстрактні, але це завжди - радісні моменти. Якщо у вас є фотографія в хорошому дозволі, роздрукуйте її в великому розмірі і оформіть в широкоформатну рамку, яку можна придбати на https:// velista.ua. Так можна додати кімнаті атмосферу ретро-шику і трохи чарівності флористичних мотивів. Ефект вам сподобається!

Якщо у вас немає бажання показувати на стінах особисті фото, можна надрукувати будь-які вподобані зображення. В інтернеті перед вами відкриється океан варіантів.

Фотографії, поміщені в правильні рамки, здатні стати справжньою окрасою вашого будинку. Вони роблять інтер'єр жвавішим і «соковитішим». Уявіть порожню стіну - весняний настрій і ледь вловима чарівність тут же зникають.

Не забувайте про малюнки наймолодших членів сім'ї. Їх творіння легко оформити в фоторамки, навіть якщо вам вони здаються безглуздими. Малюнки будуть радувати вас і надихати їх авторів.

Як правильно вибрати фоторамку

  • Чорні і білі. Монохромні фоторамки - універсальні в будь-якому інтер'єрі. Чорно-білі знімки не тільки підійдуть в будь-який інтер'єр, а й завжди будуть виглядати дорого і гармонійно. І через багато років вас не буде дратувати колір вашої помади або неактуальність одягу.
  • Металік. Металеві рамки більш вишукані і розкішні, ніж дерев'яні. Срібло, бронза, латунь, мідь гарні для традиційних інтер'єрів.
    Такі фоторамки підійдуть інтер'єру в стилях лофт, скандинавський, класичний.
  • Дерево або його імітація. Будьте обережні з відтінками і намагайтеся вибрати фоторамки в тон дерев'яних елементів в інтер'єрі. Інтер'єри в стилях кантрі, хюгге, рустик і прованс тільки виграють від декору дерев'яними фоторамками.
  • Кольорові. Кольорові фоторамки можуть не тільки повторювати відтінок вже існуючого кольору, але і виступати акцентом.
  • Антирами як стильний підвид фоторамок. Вони добрі не тільки своєю бюджетною вартістю, а й широкою розмірною сіткою. По суті антирами - це своєрідний планшет зі склом і кріпленням до стіни, куди можна вставити будь-яке зображення. До антирам пропонуються паспорту - це відрізок картону з вирізаним всередині чотирикутним отвором. Паспарту дозволяє не тільки регулювати розмір фінального оформлення, а і вноситиме додатковий колір або імітувати раму. 

Як компонувати фоторамки, і де їх розташувати

Найпростіший варіант - це комбінація рамок одного розміру. Це заощадить і час, і кошти. Така композиція буде радувати око перфекціоніста. Ця комбінація легко заповнить стіну будь-якої площі. Тут все залежить від кількості місця на стіні. Комбінації можуть бути зі всілякими варіаціями фоторамок.

Рамки на стіні приживуться в кухні, вітальні, спальні, ванній кімнаті, дитячої, коридорі. Ідеально, коли вони знаходяться в транзитній зоні на рівні очей - це допомагає погляду сфокусуватися на фотознімках.

Важливий момент - правильне освітлення. Це світло прожектора або спеціальні точкові підсвічування для картин.