Переваги арочних ангарів з ПВХ-тканиною

Існує кілька способів розширити виробничу площу, один з яких - будівництво тентового ангара. Такий тентовий ангар є каркасною спорудою, що відноситься до типу швидкосбірних будівель і складається зі сталевих балок, скріплених болтами. З'єднуються балки прогонами і діагоналями. Цю конструкцію легко перевозити і дуже просто збирати.

Тентові ангари особливо популярні за кордоном, а на вітчизняний ринок ці споруди стали надходити відносно недавно. На заході такі конструкції знаходять широке застосування в фермерських господарствах та на великих торгових підприємствах. А по посиланню ремонт арочных ангаров TentStroy ви дізнаєтесь де можна замовити послугу перекриття ПВХ-тканиною. 

Якими ж перевагами володіють тентові ангари?

Висока функціональність

Немає іншого виду будівництва з такими архітектурними можливостями, як споруди з м'яких ПВХ-оболонок. Ангари з ПВХ дійсно унікальні з точки зору функціональності та можливості застосування, і з кожним роком їх повсюдне використання стає все більш відчутним. Застосування тентових споруд, швидкомонтованих ангарів складів необмежено:

  • склади різного призначення,
  • ангари для виробництва,
  • ангари для зберігання і обслуговування техніки,
  • автостоянки,
  • ангари для сільського господарства,
  • зерносховища,
  • тваринницькі ангари (корівники, свинарники),
  • спортивні споруди (криті хокейні коробки, укриття для футболу, тенісних кортів),
  • криті стадіони, ринки,
  • торгові та виставкові павільйони,
  • авіаційні ангари для літаків і т.д.

Висока міцність і надійність

Споруди спроектовані і виготовлені у відповідності з усіма будівельними нормами, з урахуванням складних кліматичних умов . Витримують високі снігові і вітрові навантаження. Основним конструктивним елементом металоконструкції аркових ангарів є унікальні двошарнірної арочні ферми, що встановлюються з кроком 3 або 5 метрів (в залежності від розміру і конструктиву). 

Металеві конструкції арочного типу є ідеальними для легких швидкомонтованих тентових споруд. Стійкість каркаса забезпечується жорсткістю арок, системою поперечних зв'язків і розпірок по нижніх поясах, а також стабілізуючою дією розтягнутого між верхніми поясами міцного тентового покриття ПВХ. Всі конструктивні елементи прораховані і продумані кваліфікованими проектувальниками.

Високий термін служби

У зв'язку із застосуванням у виробництві ангарів інноваційних технологій термін служби покриття ПВХ постійно збільшується. Покриття тентових споруд - це спеціально розроблений провідними європейськими виробниками багатошаровий особливо міцний світлопропускаючий матеріал, покритий з обох сторін пластифікованим ПВХ і шаром спеціального брудовідштовхуючого лаку з підвищеною зносостійкістю. Матеріал пожежобезпечний (не підтримує горіння), стійкий до ультрафіолету, до впливу бензину і масел. Відповідає екологічним вимогам міжнародного стандарту.

Висока ремонтопридатність

Покриття ПВХ максимально ремонтопригодно. У разі необхідності відбувається проста і оперативна заміна елементів конструкції.

Висока мобільність

Можливість демонтажу і нового монтажу. Точне з'єднання під болт вузлів і можливість розбирання дозволяють в найкоротші терміни безпроблемно демонтувати і встановити споруду в іншому місці. Модульність конструкції дозволяє збільшувати розмір ангара в будь-який момент. Можливість установки у віддалених важкодоступних місцях в найскладніших умовах.

Економія коштів, низька вартість

Низька ціна швидкомонтованих ангарів, складів і будь-яких тентових споруд в порівнянні з традиційним будівництвом пояснюється меншою матеріаломісткістю металоконструкції. Сучасне проектування та властивості покриттів, що використовуються при виготовленні тентів швидкомонтованих конструкцій, дає можливість виготовляти міцні і надійні споруди з меншої кількості матеріалів, і дозволяють тим самим домогтися унікального поєднання: мала матеріаломісткість при великому обсязі приміщення. Відповідно зменшується вартість зведення і ціна стає значно нижче традиційного.

Економія часу, малий термін будівництва

Всі технічні рішення продумані заздалегідь. Швидке узгодження проекту. Швидкий монтаж. Максимальний ступінь заводської готовності і повна комплектація об'єкта дозволяють купувати готову будівлю, яке монтується в найкоротші терміни. Термін будівництва тентового споруди площею 1800м2 з габаритними розмірами 30Х60Х12,6 (м) всього 3-4 місяці!