Як спіймати попутний евакуатор між містами

Багатьом знайома ситуація, коли автомобіль ламається в дорозі, а до найближчого великого населеного пункту, де можна знайти автосервіс, кілька десятків кілометрів. Якщо ще 10 років тому в цій ситуації довелося б довго шукати бажаючого взяти на буксир, сьогодні на допомогу водієві-невдасі приходить служба евакуації. Але вартість її послуг досить велика. Існує і можливість заощадити.

Завдяки існуючій послузі попутніх перевезень вдається заощадити на тарифі в два-три рази. Якщо Вам необхідно здійснити перевезення вашого автомобіля, і маршрут збігається з маршрутом конкретного евакуатора-автовозу, то вам з задоволенням нададуть суттєву знижку.

Компанія "Эвакуатор Профи" надає своїм клієнтам послуги з евакуації автомобілів протягом багатьох років. Останнім часом великою популярністю користується попутний евакуатор, що дозволяє доставити автомобіль в потрібне місто або населений пункт.

Для того, щоб доставити один або кілька автомобілів з одного міста в інше, не обов'язково замовляти евакуатор в обидва кінці. Якщо евакуатор або автовоз слідує в потрібному напрямку можна скористатися його послугами і перевезти транспортний засіб. Компанія надає послуги по всій Україні, а по посиланню https://evakuator-auto.kiev.ua/evakuator-odessa-kiev ви дізнаєтесь про особливо популярну зараз послугу попутного евакуатора з Одеси в Київ. Це досить вигідно, адже оплачується тільки кілометраж в одну сторону. Перевозяться як звичайні, так і VIP автомобілі.

Переваги попутного евакуатора

Поломка автомобіля може відбутися в найнесподіваніший момент. Якщо це сталося далеко від СТО або автосервісу, то найбільш оптимальний варант - це замовити попутний евакуатор, звернувшись в компанію "Эвакуатор Профи".

Досвідчені фахівці, використовуючи сучасні відкриті та закриті евакуатори-автовози, доставлять один або кілька автомобілів в потрібне місто в стислі терміни. Серед переваг перевезення попутним евакуатором:

  • висока якість;
  • надійність;
  • безпека;
  • оперативність;
  • доступна ціна.

В автопарку компанії знаходяться сучасні евакуатори-автовози, виготовлені кращими європейськими виробниками. 

До кожного клієнта індивідуальний підхід і можливість стежити за допомогою GPS навігатора за пересуванням автомобіля. Власник завжди може дізнатися, де знаходиться його авто. Доставка автотранспорту здійснюється в усі регіони незалежно від того куплений автомобіль в іншому місті або зламався в дорозі. Користуватися послугами попутного евакуатора набагато простіше і зручніше, ніж намагатися доставити автомобіль за допомогою друзів або знайомих.

Вартість послуг попутного евакуатора

Скористатися послугами попутного перевезення автомобілів евакуатором компанії можна за доступною ціною. Вартість обговорюється індивідуально з кожним клієнтом. Ціна залежить від кількості автомобілів, віддаленості і терміновості перевезення. Можливі інші фактори, що впливають на вартість перевезення.

На всі питання, що стосуються перевезення можна отримати безкоштовну консультацію фахівців. Вони дадуть відповідь на всі питання і допоможуть підібрати оптимальний евакуатор-автовоз.

Якщо знадобилися послуги попутного евакуатора, то краще звертатися в компанію "Эвакуатор Профи". Замовників чекає високий сервіс і прийнятні ціни. Телефонуйте.