Для чого потрібна і де замовити утилізацію побутово-промислових відходів

Щорічно в Україні утворюється понад 16 млн.тонн твердих побутових відходів. Погодьтесь - вражаючаа цифра! Більшу частину з цієї маси сміття можливо переробити. Замість цього вони звозять на вічне зберігання на звалища, площа яких неминуче зростає і стає справжньою загрозою для навколишнього середовища.

Екологічно грамотні люди, що піклуються про своє сьогодення і майбутнє всієї планети, розуміють, наскільки важлива переробка відходів

Для чого потрібна вторинна переробка сміття

  • Вторинна переробка відходів дозволяє раціонально використовувати обмежені ресурси планети;
  • Сприяє зменшенню забруднення навколишнього середовища, покращує екологічну ситуацію в світі;
  • Дозволяє економити, тому що вторинна переробка часто обходиться дешевше, ніж обробка натуральної природної сировини;
  • Допомагає громадянам брати участь в створенні простору навколо себе, придатного для життя, реалізовувати своє конституційне право на чисте довкілля і проявляти свою активну громадянську і соціальну позицію.

Що підлягає переробці

В даний час більшість товарів народного споживання можливо переробити і використовувати повторно. Так само циклічність використання підлягають і багато промислові відходи.

  • Папір і паперова продукція;
  • Скло;
  • Різні види металу;
  • Різні види деревини;
  • Пластикові та гумові вироби;
  • Нафтопродукти і паливно-мастильні матеріали, в тому числі масла;
  • Хімічні відходи;
  • Будівельні матеріали;
  • Різні предмети електроніки і гальванічні елементи живлення;
  • Біологічні відходи.

Населення найбільш часто використовує паперові та пластмасові вироби, тому переробці цих груп товарів приділяється особлива увага.

Утилізація побутово-промислових відходів в Харкові з компанією КП ХОС «РЦПРЭ»

Не потрібно намагатися самостійно ліквідувати промислове сміття, особливо, якщо воно має високий клас небезпеки. Правильно утилізувати відходи без шкоди для здоров'я і навколишнього середовища може тільки компанія, що має ліцензію на відповідну діяльність зі штатом досвідчених фахівців. Важливо не просто володіти глибокими знаннями про специфіку ліквідації небезпечних предметів і речовин, але і чітко дотримуватися технологію, санітарні норми і правила. Будь-яке відхилення від заданої схеми загрожує негативними наслідками.

Переробка та утилізація промислових відходів неможливі без спеціального обладнання. «Вручну» знищити таке сміття неможливо. Також буде потрібно спецтранспорт - для вивезення відходів.

Компанія КП ХОС «РЦПРЭ», про яку детальніше можна дізнатися на сайті http://rcpre.kharkiv.ua/ru/utilizacija-othodov відповідає всім вищевказаним вимогам. Наші фахівці мають у своєму розпорядженні всі необхідні дозвільні документи для здійснення ліквідації небезпечних відходів. У нашому розпорядженні сучасна техніка і методи утилізації промислових відходів. Ми не орендуємо обладнання - воно наше, власне. Це істотно впливає на кінцеву ціну на послуги.

У нашому автопарку досить машин, щоб впоратися навіть з великим об'ємом промислового сміття. Ми беремося за завдання будь-якого масштабу, готові виїхати для вирішення разових завдань і станемо відмінними партнерами для тих, хто шукає постійного підрядника.

КП ХОС «РЦПРЭ» діє відповідно до вимог чинного законодавства. Переробка і знешкодження промислових відходів проходить за участю екологів, які знаходяться в штаті співробітників нашої компанії. Це означає, що при перевірці наглядовими органами процесу знищення сміття питань до клієнта не виникне. Крім того, ми готові надати замовнику фото- і відеопідтвердження виконаної роботи. В обов'язковому порядку видається пакет звітних документів, які можна продемонструвати перевіряючим.

Якщо ви шукаєте підприємства з утилізації промислових відходів, то ви - на вірному шляху. У нашому розпорядженні сучасне обладнання для повної і безпечної ліквідації різного роду сміття. Ми готові в короткі терміни знешкодити великі обсяги відходів. Нам не важливо, потрібна вам утилізація рідких промислових відходів або утилізація твердих промислових відходів - ми віртуозно впораємося з будь-якою роботою. Ми без проблем знищимо лакофарбові кошти, залишки сировини, напівфабрикати і навіть відходи очисних споруд.

Ми візьмемо під свій контроль абсолютно всі - збір промислових відходів, їх транспортування і знешкодження. Вам потрібно лише зв'язатися з нами і підписати договір, щоб позбутися від усього непотрібного, що накопичилося на території вашого підприємства відповідно до норм законодавства та техніки безпеки.

Ми пропонуємо управління промисловими відходами без участі замовника, індивідуальний розрахунок вартості, повну звітність, оперативність, роботу за графіком без перерв і вихідних.