Чому чоловіки обирають барбершоп?

Сьогодні слово «барбершоп» у всіх на слуху і воно просто заворожує сильну половину планети. Але чому? Для тих, хто ще не в курсі, розкриємо секрет.

Barbershop — це закрита для жінок територія, чоловіча перукарня, де справжні майстри своєї справи в стриманій обстановці суворого інтер'єру чаклують над брутальним стилем своїх клієнтів. Ні, це не салон мага або ілюзіоніста, а традиційна цирюльня для чоловіків.

Послуги

Барбешоп «BORODACH BY PARIMATCH» пропонує:

1. Ефектні стрижки.

2. Злегка недбалі укладки.

3. Доглянуті бороди.

4. Шикарні вуса.

Чому чоловіки вибирають барбершоп?

Брутального виду чоловікам далеко не завжди приємно дивитися на сидячу поруч жінку з обгорнутими в плівку або фольгу волоссям, що безтурботно щебече про те, як успішно пройшов вчора педикюр, нарощування нігтів і вій, а також придбаний в магазині за кутом засіб від прищів. А вже що говорити, якщо сусідом по кріслу виявиться солодкого виду юнак в жіночому брючному костюмі. Куди цікавіше на кілька хвилин або годин (на особистий вибір) зануритися в атмосферу суворої стриманості, де немає стомлюючого та дратівної ниття, сюсюкання. На допомогу в таких ситуаціях прийде «Барбершоп Бородач».

Стильний чоловічий вигляд

Тут можна зустріти приємних знайомих, обзавестися новими діловими і соціальними зв'язками, просто обговорити з постійним клієнтом закладу серйозні теми, в яких останній виявився одним з кращих фахівців в країні. І звичайно ж, привести себе в належний для стильного чоловіка вигляд. За своєю атмосферою барбершоп швидше нагадує чоловічий клуб за інтересами, ніж перукарню. Тут практично не зустрінеш жінок серед адміністраторів або майстрів.

І не варто дивуватися, якщо стригти, укладати, а також голити буде стильно одягнений професіонал з доглянутою і вражаючих розмірів бородою, татуйованими «рукавами». Причому не варто сумніватися в високому рівні майстерності фахівців салону. Тут все дуже серйозно, адже це територія чоловіків!

Інтер’єр

Інтер'єр барбершопа — класичний, строгий, навіть брутальний. Брутальний чоловічий стиль простежується в усьому, навіть у аксесуарах салону і інструментах майстрів.

Традиційний для подібних закладів інтер'єр гідний окремої уваги. Тут панують темні, нейтральні і стримані кольори, що асоціюються з властивими для ділового або повсякденного чоловічого костюму колориту. Меблі частіше витримана в класиці або стилі мінімалізм. Тут клієнта можуть оточувати дерев'яні обшивки стін, ефектна кахельна підлога, антикварні дзеркала, абажури і інші предмети інтер'єру.