Як швидко та зручно знайти нотаріуса

У сучасному суспільстві відстоювати права і законні інтереси фізичних і юридичних осіб покликані нотаріуси. Висококваліфікований фахівець даної професії уповноважений державою здійснювати передбачені законом дії, що здатні попереджати різні суперечки юридичного характеру, а також переводити правові відносини в надійне русло.

Заповзятливі люди сьогодні намагаються бути передбачливими, тому звертаються до нотаріусів навіть в тих випадках, коли їх втручання не є обов'язковим. Адже нотаріальний акт надійно захищає їх права та інтереси від юридичних ризиків. Тому контакти найкращих спеціалістів завжди мають бути під рукою. Задля того, щоб допомогти мешканцям та гостям столиці нашої країни у будь-якій ситуації швидко знайти спеціаліста, був створений зручний каталог Liga:BOOK, де зібрані всі нотаріуси Києва з гарною репутацією. Тут є інформація про приватних нотаріусів та нотаріальні контори столиці та інших міст України.

Чому інформації цього каталогу можна довіряти

Сервіс «ЛІГА:ЗАКОН» публікує інформацію про вітчизняних юристів та нотаріусів з 2011 року. Тут зібрані дані про досвід спеціалістів, а також про кількість співробітників тієї чи іншої нотаріальної контори. Щоб швидко знайти фахівця, який знаходиться якнайближче до вашого місцезнаходження, можна скористуватись можливістю сортування за геолокацією. Також користувачі мають змогу сортувати фахівців за їх спеціалізацією. Бо кожен фахівець воліє займатись конкретним напрямком права – цінними паперами, фінансовими послугами, кримінальною практикою, трудовим, сімейним або міжнародним правом тощо. Важливою особливістю є інформація про знання фахівцем іноземних мов. Загалом можливості каталогу вражають. Зручний інтерфейс та можливості пошуку дозволяють знайти гарного нотаріуса за лічені хвилини.

Користь не тільки для клієнтів, а для фахівців

Юристи та нотаріуси також користуються перевагами цього сервісу. Реєстрація у каталозі дає змогу швидко створити власний сайт-візитівку, розміщувати тут свої публікації, що безперечно позитивно впливає на просування послуг. Сервісом вже користується понад шість тисяч нотаріусів, адвокатів, юристів, бюро, об’єднань та компаній, які ведуть відповідну діяльність. Це говорить про те, що даний каталог є одним із найбільших в Україні, тому він завжди має бути під рукою кожної людини, бо іноді оперативність у прийнятті рішень може попередити велику кількість різноманітних проблем.