Шовковий халат: ода розкоші і жіночності!

Сьогодні жодна поважаюча себе жінка просто не уявляє свого домашнього відпочинку без такої речі, як шовковий халат. Так, можливо, такі вироби не кожній по кишені, але вони мають ряд властивостей, які варті того, щоб побалувати себе.

Короткі жіночі шовкові халати: натуральні і штучні матеріали

Сьогодні досить великою популярністю серед дівчат та молодих жінок користуються короткі халати, які виготовлені з натуральної шовкової тканини. По суті, такі моделі виглядають дуже привабливо і досить елегантно. Саме тому їх часто вибирають дівчата для сімейного відпочинку. Крім цього, такі вироби дуже комфортні, так як натуральний шовк, з якого зроблені моделі халатів дає шкірі повну свободу і приносить велике задоволення. До речі, халат з шовку стане прекрасним подарунком для будь-якої дівчини, все тому що це не тільки красиво, але і дуже зручно.

Що стосується кольору, то тут залежить від уподобань жінки. Але, стилісти стверджують про те, що блондинкам, наприклад, підійдуть більш темні і насичені кольори, в той час як брюнеткам найкраще звернути увагу на яскраві відтінки. 

Крім усього іншого, великою популярністю користуються такі моделі жіночих халатів, які виконані в дуже глибоких і м'яких кольорах. Так, наприклад, це може бути ліловий, фіолетовий або ніжно-рожевий.

Короткий халат з шовку може підкреслити не тільки красу жіночих ніг, але і зробити фігуру більш привабливою і бажаною. Справа в тому, що шовк дуже м'яко лягає на фігуру і робить її просто надзвичайною. Крім цього, натуральні халати примітні тим, що при короткій довжині вони не заважають і носити їх можна як повсякденний атрибут гардероба.

Величні розкішні моделі довгих жіночих халатів

Дуже велично і по-справжньому царствено виглядають довгі моделі халатів з натурального шовку, які також популярні в 2020 році. Звичайно, варто наголосити на тому, що довгим халатом вважається той, у якого довжина спускається нижче коліна. Наприклад, такий виріб може бути виконано до середини гомілки, але по-справжньому шикарно виглядатимуть моделі зі шлейфом. В такому випадку буде цілком доречно, якщо халат буде виконаний в золотом або сріблястому кольорі. Такі тони підкреслять красу жіночого тіла, а в цьому допоможе тонкий поясок-підв'язка.

До речі, довгий халат з шовку може бути виконаний в японському стилі. Такі вироби називаються кімоно. Їх дуже легко носити, так як вони підходять дівчатам з абсолютно будь-якими пропорціями і ростом. В такому випадку довгий виріб може бути прикрашений різними принтами в японському стилі, так, як це властиво для кімоно. 

Так само, нерідко довгі і навіть короткі халати з натурального шовку дизайнери виготовляють за подобою моделі «пончо». Зазвичай для них характерні: широкі руками і прямий крій. Така модель, також може бути виконана з креативними принтами, які можуть круглий рік нагадувати про спекотне літо, сонце і теплом повітрі.

Колір халата з шовку: як вибрати?

Насправді проблеми з вибором кольору немає, як такої. Однак, в цьому році багато новинок. Всі вони відрізняються не тільки фасоном, але і кольорами. Наприклад, з'явилися шовкові халати з мереживом білого, чорного, червоного і іншого відтінку. Всі вони виглядають красиво і дорого.

  • Чорний шовковий халат - це кращий варіант. Справа в його універсальсності. Виріб підійде повній жінці, так як чорний шовк приховує недоліки. У такому виконанні виглядають відмінно довгі і короткі халати з мереживом або без нього.
  • Білий шовк робить халат справжньою коштовністю в гардеробі дівчини. Якщо виріб довгий, то виглядає так, як ніби в момент жінка перетворилася в жінку шейха. Зверніть увагу на халати з шовку з мереживом, які виглядають неймовірно красиво довжиною в підлогу.
  • Інші відтінки халатів з шовку. У моді 2020 року домашній одяг синіх, рожевих, червоних тонів. Всі вони несуть різний посил. Наприклад, червоний шовковий халат викликає прагнення у чоловіка швидше його зняти. Синій більше підійде для дорослих помірних жінок. Те ж саме можна сказати про бежеві і рожеві моделі. Бордові і інші насичені тони рекомендую використовувати палким жінкам старше 25 років.

На сайті Sieviesu pidzamas ви знайдете чудові моделі жіночих довгих і коротких шовкових халатів, які найкращим чином підкреслять вашу красу, вишуканий смак і сексуальність!