Особливості пластикових стаканчиків

Пластикові стакани прийшли до нас родом з Америки. Саме там один з учених довів шкоду багаторазової посуду. А почалося все якраз зі шкільної їдальні і саме там були вперше використані одноразові стаканчики. Правда для початку були виготовлені паперові екземпляри і через невеликий проміжок часу пластикові аналоги.

Зараз дані вироби знайшли своє широке застосування в побуті. І, хоча більш екологічними вважаються паперові вироби, пластикові стаканчики набагато дешевші, тому і користуються більшою популярністю. У них продають в основному напої, але іноді і десерти. І хоч багато хто стверджує, що такий пластик непридатний для гарячих напоїв, все одно ними заповнюють кав'ярні. Низька вартість товару дозволяє використовувати їх без шкоди бюджету компанії. А легка і зручна тара, яка може бути використана для маркетингу залишається на піку популярності.

Різновиди пластикових склянок

Пластиковий стакан має вигляд конуса різного розміру з рівним або увігнутим дном. Чітких стандартів для виготовлення склянок з пластика не передбачено. Тому, одні виробники можуть пропонувати відмінні за зовнішнім виглядом і обсягом тару. Тому, пластикові стакани для пива, кави, чаю, коктейлів та інших напоїв, десертів, які можна замовити на optipak.com.ua можуть відрізнятися за такими параметрами:

  • розмір;
  • призначення;
  • спосіб оформлення;
  • матеріал виготовлення.

Більшість виробників пропонують прості прозорі склянки із пластику, але існують і інші варіації - це яскрава і барвиста продукція, яка буде залучати відвідувачів і може стати ефективним рекламних ходом компанії. Хоча, прості стакани з прозорого пластика залишаються найбільш дешевими, тому і так популярні серед власників громадського харчування та їжі на винос. За розміром пластикові стакани можуть мати діапазон від 50 до 500 мл, щоб вмістити там різні напої, від кави еспресо до склянки прохолодного пива або квасу.

Для розливу охолоджених напоїв найкращим чином підходять склянки з полістиролу. Саме вони можуть вміщати в себе прохолодні напої: вода, пиво, сік, прохолодні молочні напої. А ось для гарячого чаю або кави вони не підійдуть. Під впливом температури стакан з полістиролу буде нагріватися, деформуватися і виділяти токсини шкідливі для організму в напій. Склянки з поліпропілену можна назвати універсальними. Саме вони можуть підходити для розливу як гарячої, так і холодної продукції.

Переваги пластикових стаканчиків

Склянки з пластику так широко увійшлі в ритм нашого життя, что використання їх в кафе, ресторанах, офісах, питних закладах стало нормою для сучасного ритму життя. Так, які переваги ми отримуємо використовуючи склянки з пластику:

  • Низька вартість посуду. Для власніків бізнесу це дуже важліва перевага, оскількі вироби є одноразовими;
  • Легка и Зручна. Простота експлуатації такоже залішається важлівім аргументів для всіх ланок в виробництва и споживання;
  • Безпека. Використання одноразового посуду залішається безпечним для спожівачів. Таким чином, попереджається Поширення безлічі захворювань;
  • Міцність. Існують, Звичайно зовсім тонкі склянки. Смороду виготовляють за тією технологією, яка здатно максимально здешевіті продукт.

Але, сучасні Виробники навч створюваті Цілком міцне віріб, Який за своими характеристиками может перевершіті вироби з кераміки. Все це здійснюються Завдяк Додавання стабілізаторів до складу продукту.

Як вибрати якісний стакан із пластику

Вибираючі склянки із пластику для власного закладу громадського харчування або для мережі кавових автоматів та патенти. У першу чергу необходимо спиратися на напій або десерт, який ви бажаєте запропонувати споживачам. Если це буде кава або чай, то цілком підійдуть стакани по 200 мл з поліпропілену. Для розпивання пива варто запропонувати клієнтам ємності по 0,5 літра, тут можна зупини як на полістіролі, так і з поліпропілену.

Такоже варто продумати оформлення таких склянок. Аджея їх зовнішню поверхню Варто використовуват як раз для маркетингу. Можна з цього приводу Прибуття з дизайнером. Якщо ви пропонуєте відвідувачам розпивання кави безпосередно в кафе, то добре, якщо вироби будут відображати загальний стиль і дизайн приміщення. Аджея, в даному випадку дуже важливо підкреслити статус компанії. Для розливу квасу чи пива безпосередно на вулиці можна запропонувати прозорі пластикові стакани прозорі, адже в даному випадку найбільш гарне враження зіграє самє якість напою. При цьом розлиття пива в кольоровий стаканчик лимонного або будь-которого іншого кольору буде виглядаті просто негармонійно.

Грунтуючись на безпеку для спожівачів важливо розливати гарячі напої тільки в поліпропілен. А ось з холодними можна якраз використовуват як полістирол, так и поліпропілен. Аджея, так важливо, щоб склянка не ​​почала надто нагріватися і деформуватися в руках у споживача. Піклуючісь про здоров'я своих клієнтів, ви піднімаєте загальний імідж компании.