Осіння нижня білизна: особливості вибору

На календарі майже вересень, на дворі починає потрохи холодати, а значить пора задуматись про зміну тонкого мережива на товсті і теплі махерові речі. Жарт! Насправді осіння нижня білизна все-таки відрізняється від літньої.

Що подобатися носити в теплу пору року? Щось легке, дихаюче, практичне. А ще сексуальне, таке як чудова нижня білизна, представлена в інтернет-магазині KLEO, де зараз, до речі знижки на всі колекції до 70%!

Але коли відбувається зміна сезонів, приходить час задуматися про те, щоб осіння нижня білизна виглядала не тільки красиво, але і тепло.

З чого почати вибір теплої нижньої білизни

Спочатку визначитеся з наявними комплектами білизни і окремими одиничними речами: бюстгальтерами і трусиками. Модельки, які є незручними для носіння під грубим одягом, краще залишити для особливих випадків, або для носіння дома. Комплекти білизни, в яких бюстгальтер зручний, а трусики занадто вузькі або занадто тісні, краще також відкласти для літа. На зиму білизну краще брати зручну як «зверху», так і «знизу».

Трусики на осінь

Стрінги і трусики-ниточки краще залишити для домашніх негліже, адже одягати їх на вулицю під одяг в холодну пору року може бути некомфортно. Замість них віддайте перевагу м'яким трусиком сліпам, хіпстерам, шортиках, бразиліана.

З матеріалів спробуйте теплі трусики з мікрофібри, бавовни, бамбука. Також можна розглянути моделі з вовни, шовку.

Не варто соромитися також трусиків-панталонів. Сучасні моделі є теплими, мають ефект утяжки. У них ви будете почувати, що ваша фігура підтягнута, і до того ж вам буде тепло. Такі трусики-панталончики дуже доречні, якщо ви носите в холодну пору року спідниці нижче коліна і в підлогу.

Намагайтеся вибирати такі трусики, в яких вам буде комфортно, і які не будуть сповзати з лінії стегон. Осінні трусики мають більш зручну посадку, щоб ви могли їх одягати під джинси, брюки, колготи і відчувати себе відмінно. Завищена талія у осінніх трусиків це величезний плюс, вам не доведеться переживати за можливість застудити поперек.

Вибираємо бюстгальтер на холодну пору

Для прохолодного осіннього-зимового сезону придивіться теплий бюстгальтер з бавовни з мінімальною кількістю стразів, мережива і сіточок. Звичайно ж, ми говоримо про бюстгальтери для щоденного використання. Бюстгальтери для особливих випадків ніхто не відміняв, - вони незалежні від сезонів

Бюстгальтер на осінь повинен мати м'які бретелі, зручну застібку і м'яку посадку. Найкращі моделі бюстгальтерів на осінь, це бюстгальтери кавових, чорних, молочних відтінків, приємні до тіла і м'які на дотик. У холодну пору року адже так хочеться укочена в ніжні тканини.

Ще однією обов'язковою річчю в гардеробі на зиму є маєчка на бретельках на холодну пору року.

Існують чудові комплекти маєчка + трусики на осінь, які дуже зручно купувати разом. Білизну на холодну пору року, потрібно вибирати, звичайно ж, заздалегідь. Ви можете піднімати собі настрій в похмурий день ніжною і приємною до тіла білизною. Комплект маєчка з трусиками на осінню пору року краще брати з бавовни. Настрій вам можуть піднімати також моделі з прикольними написами і малюнками.

Як вибрати тепле боді на зиму і осінь

Якщо ви ще не пробували носити боді восени, саме час почати! Боді це відмінна альтернатива кофточкам, гольфам, футболкам і майкам, заправленим в трусики. Боді - це своєрідна система «все в одному». Ви можете носити боді, яке буде «закінченим», наприклад боді-блузка, або боді з маєчкою, яку можна надягати під теплий верхній одяг. Важливо також віддавати перевагу моделям з натуральних тканин.