PeopleNet - швидкісний бездротовий інтернет, доступний кожному

Ринок 3G інтернету України на сьогоднішній день представлений не тільки найбільшими операторами мобільного зв'язку (такими як Київстар, Vodafone, Лайф), але і декількома операторами фіксованого зв'язку. Мобільний інтернет з телефону - це продукт, що активно розвивається, і тому не дивно, що конкуренція тут дуже серйозна. Але як же не заблукати у великій кількості тарифів і пропозицій для 3G інтернету, як підібрати оптимальні для себе умови, як не помилитися зі своїм вибором?

Провайдер CDMA Інтернету "Peoplenet" пропонує послуги по підключенню до інтернету в стандарті CDMA 2000, де швидкість Інтернету досягає 3,2 Мбіт / сек у вхідному каналі і 1,5 Мбіт / сек у вихідному, а обрати найбільш оптимальний для себе стартовий пакет піплнет ви зможете на сайті center5g.com.ua. 

Компанія пропонує сучасне обладнання для отримання інтернету 3g за технологією CDMA 2000 - це система множинного доступу з кодовим розділенням, яке на відміну від частотного або тимчасового поділу обумовлює ряд переваг цього стандарту.

Переваги послуг PEOPLEnet

  • Мобільність-свобода комунікацій в будь-якому місці в будь-який час.
  • Простота і зручність використання інноваційних сервісів зв'язку.
  • Швидкість передачі даних від 600 кб / сек. до 3.1 мб / сек.
  • Гнучкість, постійно доповнюючі послуги та широкі можливості для клієнтів

Всі пристрої легко встановлюються завдяки функції автоматичної установки, а можливість підтримки карт пам'яті перетворює його на незамінного помічника для зберігання інформації.

В "Peoplenet" різні абоненти можуть користуватися 3g Інтернетом на одній і тій же частоті, при цьому абсолютно не заважаючи один одному, так як кожному абоненту присвоюється унікальний код. Вперше ця технологія була застосована американськими військовими в 50-х роках і завдяки своїй технологічності і надійності в системі зв'язку отримало подальший розвиток для організації мереж бездротового 3g Інтернету.

На сьогодні мережа "Peoplenet" охоплює понад 5 млн. абонентів. Причина популярності інтернету від "Peoplenet" зобов'язана технічними, економічними та екологічними перевагами цього стандарту. Наприклад, одна базова станція покриває значно більшу територію і може обслуговувати більшу кількість абонентів, ніж базова станція GSM операторів "Vodafone" і "Київстар", що значно знижує витрати на будівництво мережі, а відповідно і вартість послуг для своїх абонентів.

Телефони та модеми "Peoplenet" використовують сигнал потужністю на рівні шуму. Завдяки цьому забезпечується висока екологічна безпека для користувача. Тому девіз компанії "Peoplenet": якість зв'язку, безпека для здоров'я людей і висока конфіденційність.

Інтернет "Peoplenet" має розгалужену мережу покриття по всій території України. Тарифні плани Інтернету "Peoplenet" мають багато безлімітних пропозицій як з абонентською платою так і без.