Як вибрати хороший готель

Збиратися в подорож - це завжди і цікаво і захоплююче! Якщо ви вже визначилися з точкою призначення, переглянули купу путівників, вибрали пам'ятки, які хочете подивитися, залишилося вирішити одне, але дуже важливе питання - "де жити?". До вашої уваги кілька корисних порад, які допоможуть заощадити і час, і гроші.

Вибір готелів великий. І всі здаються хорошими (якщо вірити рекламі і описами, представленим на сайтах систем бронювання). Але при цьому, не всі готелі вас влаштують в реальності, якщо не звернути уваги на деякі моменти. На сайті https://ws-hotel.com/ ви знайдете інформацію про кращий готель в центрі Одеси WALL STREET HOTEL, повірте ви будете повністю задоволені від перебування в цьому місці! 

Вибір готелю в залежності від типу відпочинку

Ціль відпочинку є одним з найвизначальнішим факторм при виборі розташування, сервісного рівнтя і інших параметрів готелю. Погодьтесь, у випадку екскурсійного туру, готельні благи не такі вже і важливі. Натомість вагомим критерієм буде близькість до міських памяток.

Інша справа - пляжний відпочинок! Наявність басейнів, розваг, СПА-послуг, тип харчування у даному випадку відіграють вирішальну роль, і на все такі нюанси варто звертати увагу

Відповідним чином розподіляється і бюджет: в міських турах більшу частину витрат займає переліт і екскурсії, а в морських - проживання та харчування. Ваше ж завдання - максимально враховувати ці критерії, щоб знайти найкраще поєднання ціни та якості.

Зірковість - не аргумент

Не забувайте, що «п'ять зірок» - ще не гарантія того, що сервіс в готелі буде на вищому рівні. Часто два п'ятизіркові готелі, розташованих по сусідству, розрізняються дуже сильно, особливо це характерно для Туреччини, Болгарії і Єгипту.

Як в такому випадку зробити правильний вибір готелю? Перш за все варто звернути увагу на «марку» готелю. Ritz Carlton, Hilton, Marriott, Sheraton - найбільші мережі готелів, які мають відмінну репутацію. І не завжди вони захмарно дорогі, особливо якщо розташовані на масових курортах, а ось якість сервісу в готелях цих компаній на належному рівні.

Послуги, що надаються готелем

По-перше, слід розуміти, що із зазначених в цій частині сторінки готелю, не всі види послуг, поширюються на всі номери в готелі. Деякі послуги доступні тільки для номерів підвищеної комфортності.

Більшість готелів мають кілька категорій номерів: «економ», «стандарт», «напівлюкс» та «люкс» (зустрічаються й інші категорії, але ці найпоширеніші). І зрозуміло, що те, що само-собою мається на увазі в номері класу «люкс», аж ніяк не завжди буде в номері класу «економ» або «стандарт» - це треба просто розуміти.

Уточнити, які послуги надаються для конкретної категорії номерів, можна переглядаючи безпосередньо опис номерів в готелі. Якщо планується прибуття в місто в нестандартний час (після 9-10 годин вечора), то зверніть увагу на те, щоб об'єкт приймав гостей цілодобово. Більшість середніх і великих готелів роблять це «за замовчуванням», але в маленькі готелі, а також гостьові будинки, апартаменти та інше час заїзду може бути обмеженим господарями.