Переваги професійної хімчистки м'яких меблів

Хімчистка м'яких меблів - послуга не особливо поширена, так як багато людей вважають цей захід недоцільним, і воліють мити меблі самостійно.

Звичайно ж, такі заходи не дають потрібного ефекту ні щодо чистоти обшивки, ні знищення мікробів і дрібних паразитів, які зазвичай живуть всередині м'яких меблів. А саме не почищений як слід диван, і крісла можуть бути причиною не надто гарного самопочуття, частих алергічних нападів і багатьох інших проблем. Особливо це небезпечно для людей з хронічними захворюваннями і алергіків.

Отож, якщо ви не знаєте, куди можна звернутися, щоб скористатися послугою хімчистки меблів, рекомендуємо зробити це тут https://www.moi-divan.kiev.ua/. Звернувшись до клінінгової компанії «Мій диван», ви можете бути впевнені, що ваші м'які меблі, а також килимові покриття, салон авто почистять швидко, якісно і без зайвих переплат.

Що потрібно знати про професійне чищення м'яких меблів

Як правило, цей процес передбачає кілька етапів, на кожному з яких фахівці компанії, які надають дану послугу, здійснюють певні маніпуляції з оббивкою дивана, використовуючи для цієї мети хімічні засоби, миючі пилососи, сучасне обладнання і свій досвід роботи.

  • Першим з них прийнято вважати глибинне чищення, яке передбачає видалення волосся, вовни та іншого сміття з поверхні дивана. Нерідко для цієї мети можуть використовуватися спеціальні професійні щітки, які завдяки ефекту внутрішнього штопора повністю видаляють бруд, пил і сміття. На даному етапі відбувається чищення не тільки внутрішньої поверхні, але і повне очищення меблевої оббивки зсередини.
  • Другий етап хімчистки м'яких меблів спрямований на видалення плям, що в'їлися, під кожну з яких підбирається необхідний засіб, який обов'язково проходить попереднє тестування на віддаленій від очей ділянці меблевої оббивки. Нерідко для цієї мети додатково може використовуватися також і засіб для виведення плям, який також підбирається з урахуванням оброблюваної тканини.
  • На третьому етапі хімчистки відбувається обробка поверхні за допомогою спеціальних шампунів і гелів, які здатні позбавити м'які меблі не тільки від залишився сміття і бруду, а й від стороннього неприємного запаху, що є невід'ємним супутником господарів, що містять в будинку таких домашніх тварин як кішки, собаки і т.д. Під час роботи з даними засобами також відбувається повна антиаллергенна обробка, яка є просто незамінною для людей, які страждають на астму, дерматит та інші різновиди алергії. Як правило, для цієї мети використовуються спеціальні миючі пилососи, які під впливом пари здатні зібрати в спеціальну ємність найдрібніші частинки пилу і хвороботворні бактерії.
  • Четвертий етап хімчистки м'яких меблів передбачає видалення залишків препаратів, шампунів і гелів, задіяних фахівцями компанії під час роботи, а також нанесення на меблі спеціальних присадок, які будуть всіляко перешкоджати проникненню сміття, пилу і бруду всередину м'якого гарнітура.

Навіщо потрібне професійне чищення м'яких меблів

Сьогодні, коли велика кількість на полицях магазинів хімічних засобів, що полегшують прибирання, вражає, багатьом споживачам незрозуміло: навіщо звертатися в спеціалізовані компанії і витрачати даремно кошти, якщо почистити м'які меблі можна і самостійно.

Мало хто знає про те, що самостійне неграмотне чищення меблів може несприятливо відбитися на зовнішньому вигляді диванів стільців, крісел. Адже плями, які часом залишають неправильно підібрані хімічні засоби, практично неможливо вивести.

Так навіщо витрачати час і сили, якщо хімчистка м'яких меблів, виконана професіоналами, з легкістю поверне вашим меблям початковий чудовий зовнішній вигляд? Переваг у такої послуги, як хімчистка м'яких меблів, кілька.

  • Економія часу і сил. Чистка крісел, стільців, диванів, яка буде виконана за допомогою спеціальних хімічних засобів і устаткування, не потребують великої кількості часу. Вам достатньо зробити замовлення, вказавши час і точну адресу розташування квартири, будинку або офісу, в якому знаходяться меблі, що вимагає хімчистки. Очевидно, що зробити замовлення можна всього лише за кілька хвилин. При цьому не доведеться ні витрачати час на вибір і покупку засобів для прибирання, ні очищати м'які меблі підручними засобами, що, як правило, пов'язане з фізичним навантаженням.
  • Економія коштів. На перший погляд, чищення м'яких меблів, що виконується професіоналами, коштує досить дорого. Однак варто враховувати, що часу замовника вона практично не займає, та й не потрібно витрачати матеріальні кошти на хімічні засоби і на спеціальне обладнання.
  • Висока результативність. Хімічне чищення стільців, диванів, крісел дозволяє не тільки позбутися від пилу, який накопичується в багатьох приміщеннях, але і забути на час про кліщів-сапрофітів, ідеальним середовищем для розмноження яких є звичайний домашній пил.
  • Можливість відновлення ідеального зовнішнього вигляду меблів. Використання спеціальних хімічних засобів дозволяє відновити яскраві кольори оббивки м'яких меблів. При цьому всі утворені в процесі експлуатації плями будуть повністю вилучені за допомогою техніки і засобів. Варто зазначити, що грамотно виконана хімчистка м'яких меблів не порушує структури матеріалу оббивки, що також позитивно відбивається на терміні експлуатації меблів.