BOSSFOR: кращий в Одесі бізнес-готель

Зараз багато готелів мають свою вузьку спеціалізацію: одні призначені для веселого відпочинку молодіжних компаній, інші для сімейного відпочинку з дітьми, треті готові приймати великі делегації.

Серед усіх готелів на туристичному ринку окремо можна виділити бізнес-готелі. Вони в першу чергу спрямовані на заселення гостей, які приїхали в місто на час робочого відрядження або для відвідування конференцій.

У чому переваги таких готелів

  • Гарне розташування. Як правило, бізнес-готелі знаходяться в центральній частині міста, поблизу від великих ділових центрів. Поселившись в такому готелі, Ви в лічені хвилини зможете дістатися до потрібного місця, де буде проходити робоча зустріч або переговори. Також подібні готелі розташовуються в мальовничих місцях, що само собою розташовує на приємний відпочинок, і відновлення працездатності. Наприклад, готель в Аркадії BOSSFOR ідеальним чином поєднує бездоганний комфорт, найсучасніше технічне оснащення, сервіс на найвищому рівні, і все необхідне для повноцінного релаксу: затишок, тиша, близькість до чистої зеленої курортної зони.

  • Номери на будь-який смак. У бізнес-готелях можна не тільки забронювати звичайний стандартний номер, але і кімнату "люкс", де можна проживати з максимальним комфортом. У номері буде хороший ремонт, елегантний дизайн і сучасне оснащення. В обов'язковому порядку - кондиціонер і сейф. Градація рівня комфорту дозволяє вибрати найбільш підходящий за ціною номер.
  • У бізнес-готелі Ви можете захистити себе від галасливих натовпів туристів або відпочиваючих з дітьми. Вашими сусідами по номерам будуть такі ж "люди справи", які весь день проводять на робочих зустрічах і повертаються в номер тільки ввечері, щоб відпочити в тиші і спокої.
  • У номері бізнес-готелю буде доступний цілодобовий високошвидкісний Wi-Fi, щоб гість в будь-який момент міг вирішити ділові питання. Також для комфортної роботи буде окремий стіл під ноутбук і стілець, достатня кількість розеток, щоб зарядити всі технічні пристрої.
  • Часто в готелях подібного роду є один або два конференц-зали, щоб на місці можна було провести переговори.
  • Серед додаткових послуг готелю можуть бути: робота пральні, замовлення трансферу, організація бізнес-ланчів та екскурсій, сервіс замовлення їжі в номер.

Під час відрядження готель стає новим офісом і будинком одночасно. Тому в ньому має бути зручно не тільки відпочивати, але і займатися робочими питаннями. Якщо у Вас планується ділова поїздка, віддайте перевагу бізнес-готелю. У ньому Ви зможете провести час найбільш ефективно, і приємно!