Смартфон Apple iPhone 11 Pro та його особливості

На сьогодні iPhone Pro є, мабуть, є найбільш компактним флагманським смартфоном на ринку. Чергове покоління моделі Apple оснастила 5.8-дюймовим дисплеєм, потрійною основною камерою, батареєю збільшеної місткості і Wi-Fi 6.

Підтримка 5G в Apple iPhone 11 Pro відсутня, версія з 5G-модемом не передбачається. Чи зможе iPhone в черговий раз завоювати звання кращого смартфона?

Нове покоління

Apple iPhone 11 Pro є спадкоємцем iPhone XS, який тепер продається зі знижкою. Перш за все варто розібратися, чим же модель заслужила приставку «Pro» в найменуванні. На перший погляд, iPhone 11 Pro є всього лише прокачаною версією iPhone XS, без будь-яких значущих інновацій.

Дисплей, як і раніше має діагональ 5.8 дюймів і навіть розрішення залишилося колишнім, але в Apple говорять, що яскравість і перенесення кольорів були покращені. З нового варто відзначити і чіпсет - A13 Bionic, який тепер доповнено 4 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон як і раніше пропонується у варіантах з 64, 256 і 512 ГБ вбудованої пам'яті.

Доступні кольори iPhone 11 Pro

Apple iPhone 11 Pro трохи виріс у всіх розмірах, але різниця з iPhone XS практично непомітна навіть при прямому порівнянні двох смартфонів. А ось «зайві» 11 грам відчуваються цілком чітко. Як і попередник, iPhone 11 Pro являє собою бутерброд з нержавіючої сталі і скла, але останнім тепер володіє матовим покриттям. На тильній панелі всю увагу до себе приковує новий квадратний модуль основної камери.

Якість збірки чудова, прискіпатися абсолютно ні до чого. Стики між елементами корпусу щільні, до того ж не вдасться деформувати або скрутити смартфон. В Apple говорять, що iPhone 11 Pro став міцнішим і тепер менше боїться падінь і ударів, але не уточнюють яка марка скла використовується. Матове скло однозначно не таке мазке, як глянсове в iPhone 11, але ось бічні грані досить швидко покриваються відбитками.

Модель випускається в класичних кольорах Gold, Space Gray і Silver, а також новому Midnight Green. Для Китаю призначений спеціальний варіант з двома SIM-картами, але у всіх інших регіонах смартфон підтримує одну SIM і має підтримку eSIM. Крім того, iPhone 11 Pro володіє захистом від вологи і пилу за стандартом IP68.

Головні переваги

Якщо говорити про переваги Apple iPhone 11 Pro, то вони такі:

  1. Покращені технології.
  2. Чудові камери.
  3. Рекордна продуктивність.
  4. Вологозахист.
  5. Можливість придбання за прийнятною ціною.