Секрети унікальності посуду Zepter

Сьогодні ринок домашніх і кухонних товарів збагачений безліччю товарів від зарубіжних виробників. Однак не всі дають гарантії на якість і довгостроковість використання продукції. Сьогодні розповімо про відомого німецького виробника Цептер, який дійсно гідний уваги. 

Свій шлях всесвітньо відома компанія почала в далекому 86 році минулого століття. За довгий час свого існування торгова марка широко розрослася в безлічі країн, таких як Італія, Німеччина і Швейцарія. На даний момент у фірми 8 заводів по всьому світу. Плюс до всього, вона співпрацює з кількома провідними компаніями з виробництва медичної, косметичної та домашньої продукції. А на сайті офіційного представника Zepter https://zepter-ua.shop/ можна замовити столовий посуд і іншу якісну продукцію цієї торгової марки. 

Особливості посуду Zepter

Посуд Цептер відрізняється кількома особливостями, завдяки яким знайшла колосальну популярність. Розглянемо деякі з них:

  • Всі брендові вироби невибагливі в чищенні. Можна мити як вручну, так і в посудомийці. При цьому ризик порушення цілісності конструкцій зводиться до мінімуму.
  • З декількох тар можна скласти один єдиний прилад в якому можна готувати відразу кілька різних страв на одній конфорці.
  • В якості матеріалу використовується сталь з додаванням хрому і нікелю. В результаті виходить надміцний метал. У таких виробах можна готувати, не турбуючись про зміну кольору, смаку і запаху їжі.
  • За допомогою спеціального дна, яке зберігає температуру, страви можна готувати при мінімальному температурному режимі.
  • Всі моделі посуду оснащені теплотривкими тримачами, які під час готування не нагріваються і не плавляться. Ризик обпектися мінімальний.

З урахуванням вище перерахованих позитивних рис, у світі немає жодної господині, яка не чула б про унікальний посуд і не захотіла б його мати в своєму кухонному арсеналі. Виробник працює виключно на результат якості і надійності. А також, не залишає без уваги переваги потенційних споживачів.

До сильних сторін посуду Zepter відносять необмежений термін експлуатації. Її можна використовувати десятки років, не турбуючись про продуктивність і цілісності. Звичайно, не варто забувати про регулярне догляді щоб підтримати первозданний дизайн.

Термоакумулююче дно каструль і сковорідок

Термоакумулююче дно кухонного начиння - унікальний елемент в посуді. Таке днище виконано з трьох різних металевих сплавів. Спочатку днище як слід прогрівається, а потім зберігає тепло, дозволяючи готувати страву навіть при мінімальній температурі. Крім того, подібні каструлі і сковорідки можна використовувати на будь-якій варочній плиті, так як вони здатні витримати навіть максимальну температуру.

Навіщо потрібен термоіндикатор

Всі брендові каструлі і сковорідки оснащені термодатчиками. Такі пристрої вбудовані в кришки начиння для кухні. Вони складаються з трьох колірних індикаторів. Жовтий колір говорить про те, що тара холодна. Коли стрілочка вказує на зелений колір - це означає, що посуд готовий до експлуатації. І нарешті, червона смужка - сповіщає про те, що посудина нагрілася до максимальної температури.

Посуд замкнутого циклу

Брендовий посуд Цептер відносять до начиння замкнутого циклу з кількох причин. По-перше, кожна модель оснащена стінками товщиною не більше одного міліметра. При готуванні, пара не викидається в повітря, а повільно обдає продукти харчування. Таким чином, їжа зберігає вітаміни, колір і смак. По-друге, за рахунок спеціального дна, ризик прилипання і підгоряння їжі зводиться до нуля. А це означає, що миття посуду після використання забере у вас мінімум часу.