Натуральна перука - гідна заміна власному волоссю

Для того щоб створити ідеальний образ, важливо правильно підібрати зачіску. Якщо ви хочете змінюватися часто, то відмінне рішення - перуки.

Існують штучні і натуральні перуки. І останні є найкращими. Вони відрізняються високою якістю, бездоганним зовнішнім виглядом. а також масою інших гідних характеристик. Відвідавши магазин париков PICTURE PERFECT WIGS, ви зможете вибрати і придбати натуральні перуки за прийнятною вартістю. Саме тут пропонується великий асортимент якісних аксесуарів на будь-який смак. Навіть найвимогливіші покупці обов'язково знайдуть тут для себе щось, що ідеально підходить під бажаний образ. Якщо ви правильно зробите вибір, то будете чарівною на будь-якому торжестві! До речі, магазин має сласні шоу-руми в Києві, Москві і Амстердамі, а досвідчені консультанти завжди допоможуть з вибором.

Переваги перук з натурального волосся

  • Перуки з людського волосся безпечніші! Вони не виділяють шкідливих речовин при нагріванні. Під впливом надлишкового тепла моделі з синтетичних волокон втрачають блиск і плавляться. З натуральним волоссям ви можете вибрати будь-який стиль, він завжди в моді.
  • Натуральна перука може піддаватися будь-якій обробці, як і ваше власне волосся, його можна підстригти і пофарбувати, завити і випрямити, промити шампунем і висушити. Ви можете змінювати свою зачіску, коли ви хочете, не змінюючи на іншу. Чому ви віддасте перевагу, залежить тільки від вас. Причому перуку з натурального волосся завжди можна повернути до первісного стану простим миттям.
  • Існує також чисто психологічна перевага від того, що ви відчуваєте натуральну перуку як своє власне волосся. Переваги включають в себе більш реалістичний вигляд, з чим синтетичний аналог поки не може конкурувати. Натуральні зберігають природний вигляд при будь-якому освітленні, що неможливо для синтетичних моделей. Волосся натуральних моделей м'які і пухнасті, синтетичні ж нитки товщі, жорсткіше, і занадто блискучі.
  • Якщо за перукою з натурального волосся правильно доглядати, вона проживе набагато довше штучної. На відміну від синтетичних, які не можуть перебувати поблизу джерел тепла, в натуральному перуці можна возитися на кухні або відпочивати біля каміна.
  • Є жінки, які не люблять головних уборів. Навіть у люті морози вони не надягають шапки і хустки. Часто цю функцію виконують капюшони їх верхнього одягу. При цьому вони не завжди зігрівають в достатній мірі. На допомогу в цьому випадку прийде перука. Вона захистить від холодного повітря вуха і голову. А сніг і вітер не зашкодять своєму волоссю. При цьому все буде виглядати так, ніби жінка йде з відкритою зачіскою свого натурального волосся.
  • Купити перуку з натурального волосся слід і в тому не зовсім приємне випадку, коли людина проходить хіміотерапію. Він допоможе пережити цей важливий період в житті. Втрачаючи власну шевелюру, чоловік або жінка можуть компенсувати її перукою. З цією метою можна вибрати перуку зі справжнього волосся, що імітують власні. Це дозволить лікуючий людині відчути себе в психологічному аспекті набагато краще.