Як підготувати iPhone, і іншу техніку Apple до сервісного обслуговування або ремонту

Власникам iPhone чи інших мобільних гаджетів зараз складно розлучитися зі своїм смартфоном навіть на кілька годин, оскільки його використовують не тільки для спілкування та розваг, а й по роботі. З цієї причини завжди неприємно, коли смартфон виходить з ладу.

За великим рахунком мета клієнтів і майстрів сервісного центру збігаються: перші зацікавлені в тому, щоб їх обслужили швидко і якісно, ​​другі - виконати роботу так, щоб згодом не виникало претензій. Для того, щоб обслуговування було дійсно ефективним, користувачеві, насамперед, сід звернутись в надійний сервісний центр, на сайті https://appservice.org.ua/ ви дізнаєтесь про київський СЦ AppService, який успішно працює з 2009 року, а також варто знати кілька нюансів, які зменшать ймовірність неприємних накладок і прискорять роботу з Вашим пристроєм.

При будь-якому зверненні з iPhone, iPad, MacBook, Watch, чи іншими гаджетами в сервісний центр фахівцям потрібно перевірити працездатність пристрою. Для цього інженеру необхідно, наприклад, зробити тестовий вихідний / вхідний дзвінок, підключити пристрій до мережі Wi-Fi, запустити камеру, а в деяких випадках і перепрошити пристрій. Встановлені користувачем паролі і прив'язка пристрою до Apple ID може перешкодити перевірці працездатності пристрою. Відповідно, Вам необхідно буде зняти пароль і відключити функцію «Знайти iPhone». При необхідності Ви також можете видалити Ваші особисті дані з пристрою.

Увага! Включена послуга «Знайти iPhone» може перешкодити виконанню обслуговування iPhone, iPad або iPod Touch і може бути підставою для відмови в проведенні сервісного обслуговування Вашого пристрою.

Підготовка апарату до здачі в ремонт

Отже, що ж потрібно зробити перед тим, як довірити Ваш iPhone фахівцям сервісу? Ви можете видалити акаунт Apple ID з пристрою і обов'язково відключити сервіс «Find My iPhone», а також настійно рекомендуємо створити резервну копію даних, а тільки після цього Ви можете спокійно видаляти дані з пристрою. Зрозуміло, для цього буде потрібно знати Apple ID і Ваш пароль. Ваш порядок дій повинен бути таким:

  • В першу чергу проводимо резервне копіювання даних за допомогою iTunes або iCloud;
  • Відключаємо сервіс Find My iPhone. Для цього слід вибрати в настройках розділ «iCloud» і вимкнути Find My iPhone. Якщо цього не зробити, то при скиданні налаштувань iPhone буде заблокований, і для активації потрібно Ваш Apple ID;
  • Повертаємося в розділ «iCloud» і натискаємо опцію «Видалити аккаунт»;
  • Переходимо в меню «Налаштування» - «Основні» - «Скидання» - «Видалити контент і налаштування». Пам'ятайте: після видалення контенту на Вашому телефоні не залишиться ніякої інформації, тому якщо Ви забули її зберегти, то відновити її буде неможливо.

Якщо ж резервна копія зроблена, то після відновлення резервної копії Ви отримаєте свій пристрій в тому вигляді, в якому воно було до скидання даних. Якщо пристрій не включається, і Ви не подбали раніше про резервне копіювання даних, то, існує ймовірність того, що вони будуть втрачені. Якщо ж його ще можна включити (незалежно від того, чи працює дисплей), підключіть пристрій до свого комп'ютера і за допомогою програми iTunes зробіть резервну копію даних.

Як відключити «Знайти iPhone» якщо пристрій не включається?

Послідовність відключення «Find My iPhone» на неробочому пристрої виглядає так:

  • Увійдіть на сайт www.icloud.com/find, введіть Ваш Apple ID і пароль;
  • Виберіть пристрій, який Ви збираєтеся здати в сервіс-центр;
  • Натисніть на пункт «Видалити з Знайти iPhone». Підтвердіть запит на видалення.

Ваш гаджет тепер готовий до сервісного обслуговування. Після ремонту Ви зможете заново прив'язати айфон, Айпад або айпод до Apple ID і підключити сервіс «Знайти iPhone». Для цього треба зайти в налаштування і виберіть розділ «Магазин». Натисніть кнопку «Увійти», введіть свій Apple ID і пароль і натисніть «ОК». Пристрій буде заново прив'язане до Вашого Apple ID. Потім потрібно вказати сервіс Find My iPhone.

При дотриманні всіх цих умов Ви створите для роботи наших фахівців сприятливі умови. А значить, ми зробимо все, щоб ремонт iPhone, ремонт iPad або iPod Touch був проведений якомога швидше і виконаний на найвищому рівні. Якщо у Вас виникнуть питання щодо підготовки Вашого пристрою до сервісного обслуговування, наберіть наш номер, і ми в телефонному режимі допоможемо Вам.