Оригінально і красиво: чому повітряні кулі знову в тренді

Флористичний декор - найпопулярніший тренд сучасного весілля. Здається, ніби останнім часом організатори і студії змагаються, хто зможе прикрасити захід великою кількістю живих квітів: з них роблять арки, фотозони і весь декор від підлоги до стелі, а рахунок йде на багато тисяч живих рослин.

Виходить, безумовно, дуже красиво, але такий варіант оформлення - далеко не єдиний. Для тих, хто не хоче, щоб весілля виглядала так само, як і сотні інших, є безліч інших ідей і матеріалів - наприклад, повітряні кулі, які повернулися в моду.

Зараз це вже не ознака старомодною весілля або нестачі фантазії: тренд переживає своє друге народження, і в умілих руках декоратора повітряні кулі перетворюють простір до невпізнання. Наприклад, команда магазину «Шариков», яка надає послугу доставка шаров Киев, перетворює їх не тільки в стильне оформлення заходів, але і в справжні арт-інсталяції, схожі на об'єкти сучасного мистецтва.

Новий погляд на звичні речі

Правильний підхід до оформлення перетворить будь-який майданчик - не тільки підкреслить достоїнства і приховає недоліки, як хороший костюм, але і зможе перетворити звичайні предмети інтер'єру в арт-об'єкти. Досвідчені декоратори вважають своєю місією поєднати мистецтво і декор воєдино, створювати неймовірні проекти і кожен раз дивувати і замовників, і їх гостей. Їх роботи - це доказ того, що з будь-якого вихідного матеріалу можна створити не просто хороший, а інноваційний, незвичайний і вражаючий концепт!

Арт-інсталяція в тон події

«Інсталяція» в загальному розумінні - не тільки експонат музею або виставки, а в застосуванні до весілля - не тільки атрибут епатажного масштабного свята.

Арт-об'єкти, які створюються з повітряних куль, можуть бути і окремим яскравим акцентом на заході - наприклад, фотозона - або елементом, що органічно доповнює загальну концепцію всього декору. А ще оформити ними можна не тільки величезний захід на сотні чоловік (як, наприклад, відкриття шоу-руму), але і маленьке сімейне весілля, молодіжну вечірку або фотосесію - в загальному, все, що побажаєте.

Стиль і жанр весілля, в яке ви захочете додати таке оформлення, може бути будь-яким. Головне - правильна колірна гамма і креативний підхід, які допоможуть «вписати» кулі в потрібну локацію. Інсталяція може витончено доповнити інтер'єр майданчика, а якщо знадобиться, то і повністю його змінити на краще.

Кулі - це завжди відчуття свята

У дитинстві повітряні кульки викликали захват у багатьох з нас. Радувати можна і в дорослому віці, а весілля та інші важливі події - відмінний привід! При цьому декор кулями вписується навіть в складну концепцію, тому легко отримати і радісні спогади про свята з дитинства.

Різноманітні текстури та концепції

Звичайно, зовсім не обов'язково відмовлятися від квітів і інших елементів традиційного декору. Кулі відмінно працюють в поєднанні з іншими матеріалами як в загальному оформленні, так і в окремих зонах. Наприклад, можна залишити на столах квіткові композиції, але оформити кулями стіни, стелю, фотозоні або кенді-бар. Або навпаки - все обмежується тільки вашою фантазією.

Креативні фотозони

Фотозонам декорованим кулями приділяється особлива увага. Це не випадково: за допомогою такого матеріалу і абстрактні композиції, і масштабні арт-об'єкти виходять однаково добре.

Зручність у монтажі

Як відомо, якість прямо пропорційно витраченому часу. Арт-інсталяції - такий же повноцінний декор, як і флористика, і також вимагає значних зусиль. До кожного заходу відмальовуються індивідуальні ескізи, а підсумковий монтаж може займати від 3 до 12 годин - все залежить від масштабу, складності майданчика і деталей. Деякі проекти можуть бути виконані за допомогою 4-5 чоловік, а на деякі потрібно більше 10, якщо в цьому випадку потрібно займатися комбінованим декором.

Проте, в зручності перевезення, зберігання та збирання кулі виграють у класичній флористики. Також в числі їх переваг - ціна і відсутність необхідності турбуватися про спеціальні умови утримання, які потрібні для всіх живих квітів. За допомогою декору кулями набагато дешевше створити оформлення, яке не тільки вразить усіх запрошених, але і гарантовано доживе до кінця вечора.

Універсальність оформлення

Іноді особливості майданчика сильно ускладнюють монтаж декорацій, особливо масштабних, а в деяких випадках і зовсім роблять його неможливим. При оформленні кулями набагато легше врахувати такі моменти і попрацювати з усіма недоліками локації: наприклад, закрити труби на стелі або апаратуру, яка впадає в очі.