Як і з чим носити чоловічу сорочку

Чоловіча сорочка вважається одним з найбільш універсальних типів одягу. Довгий еволюційний шлях перетворив звичайну нижню білизну в абсолютно самостійну одиницю гардероба, без якої сьогодні не може обійтися практично жоден чоловік. Хтось вважає за краще носити сорочку з джинсами, брюками або шортами, інші підбирають сорочку до костюму, а більшість поперемінно використовують різні варіанти.

Полиці магазинів буквально завалені різними видами чоловічих сорочок на будь-який смак. Чоловікові потрібно просто визначитися з фасоном, кольором, типом тканини і знайти відповідний розмір. Задача ця суттєво спрощується, якщо ви відвідаєте інтернет-магазин https://www.medicinewear.com.ua/ru/catalog-sorochky-cholovichi-16, де в широкому асортименті представлено стильні моделі на любий смак і гаманець.

Однак перш ніж приступати до вибору сорочки бажано чітко розуміти з яким одягом належить використовувати річ і виходячи з цього робити покупку. Про те як і з чим носити сорочку чоловікові поговоримо далі.

Як правильно носити сорочку

  • Колір і дизайн сорочки повинен відповідати ситуації і загальному стилю. Для ділових зустрічей і офіційних заходів використовуйте однотонні сорочки. Яскраві сорочки з візерунками носіть в повсякденному житті і в місцях, де доречний неформальний дрес-код.
  • Грамотно комбінуйте сорочки з різними текстурними вставками (клітини, смужки) з іншим одягом. Бажано, щоб візерунок на сорочці збігався з кольором з костюмом. Пам'ятайте, що сорочка повинна бути світлішою за піджак, а краватка темнішою за сорочку. Відмовтеся від занадто великих текстур.
  • Якщо досвіду в ефективному поєднанні кольорів в чоловічому одязі недостатньо, носіть сорочки класичних кольорів - білі, світло-сірі, сині, голубі, чорні і світло-рожеві. Наприклад, блакитні та сині чоловічі сорочки підходять для роботи в офісі, а чорні для відвідування нічних клубів і барів.
  • Враховуйте особливості статури і надягайте сорочки, що ідеально підходять за розміром. Заправляти сорочку в штани або носити навипуск - особиста справа кожного. Однак, зверніть увагу, що довгі моделі візуально роблять ноги коротше, тому чоловікам невисокого зросту не підходять.
  • Навчіться правильно гладити сорочку, постійно стежте за чистотою і свіжістю речі. Це відноситься і до інших елементів одягу - взуття, штанів, піджака і так далі.

З чим носити білу сорочку

Біла сорочка підходить майже під будь-який стиль і обстановку в незалежності від пори року. Річ справді унікальна і незамінна. З практичної точки зору, можливо, не все так гладко - білий колір вимагає особливого догляду, але в іншому конкуренції немає. Маса одягу самих різних забарвлень поєднується з білою сорочкою - шорти, джинси, брюки, костюми, блейзери, кардигани, шкіряні куртки та інше.

Класична комбінація - це якісна біла сорочка з 100% бавовни і темно-синій або чорний дорогий чоловічий костюм. Не менш ефектно біла сорочка виглядає з брендовими джинсами синього кольору. Використовуйте різні моделі, красиво підвертається рукава, заправляйте сорочку в штани або носіть навипуск. У діловому стилі не забувайте про аксесуари. Наприклад, підібрати краватку до сорочки білого кольору простіше простого.

З чим носити сорочку в клітинку

Картаті чоловічі сорочки досить рідко носять з класичними костюмами, а ось в неформальному стилі зустрічаються повсюдно. Зокрема, різні види джинсів і штани чінос ідеально поєднуються з сорочками в клітку. Грайте на контрасті і одночасно об'єднуйте кольори, тобто намагайтеся щоб один з відтінків клітини збігався з кольором джинсів, а інший різко виділявся. Наприклад, сорочка з великою чорно-білою кліткою відмінно виглядає c синіми або блакитними джинсами. Інший варіант - темно-сірі джинси і червона картата сорочка. Додайте до образу модну джинсову куртку і масивні черевики. До темно-синього блейзеру підходить сорочка з біло-блакитною кліткою і коричневі броггі. Носіть з картатою чоловічою сорочкою білі футболки, підвертається рукава і робіть акцент на деталях.

З чим носити джинсову сорочку

Джинсова чоловіча сорочка навипуск добре виглядає з білою футболкою і світло-коричневою курткою, синіми або чорними джинсами і темним взуттям. У заправленому вигляді до сорочки з джинсової тканини підійдуть білі або молочно-кремові штани чінос і коричневі туфлі. В цілому джинсова сорочка гармонує з брюками з аналогічної тканини. Просто пограйте з відтінками і виберіть кольори за смаком. Краще, щоб верх був світлішим. У разі використання джинсової куртки, переконайтеся що відтінок відповідає кольору джинсів.

Носіть кращі чоловічі сорочки престижних і перевірених часом марок, які гарантують якість, а також комфортне та довготривале використання. Грамотно підбирайте туфлі і доповнюйте образ модними аксесуарами. Причому мова йде не тільки про ремені чи краватки, але і менш популярні деталі, наприклад, чоловічі підтяжки. Одним словом, експериментуйте і створюйте індивідуальний стиль.