Де шукати безвідсоткові позики у вересні та жовтні?

Через пандемію коронавірусу, економічно постраждали не тільки українці, але і багато малих та середніх бізнесів. Не виняток і мікрофінансові організації (МФО), які через кризу були змушені скоротити свої штати та перейти повністю онлайн. Більш того, багато з них передивилися умови мікрокредитування та зменшили максимально доступні суми та, при цьому, збільшили відсоткову ставку.

Щодо безвідсоткової ставки, яка була присутня у майже всіх українських МФО тепер залишилась лише в декількох.  Отже сьогодні ми зробили підпорку для тих, хто шукає онлайн кредит у вересні. Розглянемо умови та вимоги у MyWallet, Money4You та KF.UA. За законом МФО не можуть пропонувати 0%, тому безвідсотковою позикою називаються позики під 0,01%.

Нагадуємо, для того щоб оформити онлайн позику в одній з приведених МФО, необхідно мати актуальний паспорт громадянина України, ІПН, банківську картку (з мінімум 2 гривнями на рахунку), телефон, електронну пошту та джерело стабільного доходу.

MyWallet (Май Воллет) кредитують українців з 18 до 65 років. Першу позику можна оформити на 500 – 10 тисяч гривень під 0,01% строком від 5 до 30 днів. При подальших зверненнях для вас буде доступний мікрокредит на суму до 15 тисяч гривень під 1,9% в день. Більш того, компанія MyWallet має гнучку програму лояльності. Сервіс надає послуги цілодобово.

Money4You (Мані4Ю) також працюють цілодобово та співпрацюють з громадянами України з 18 до 65 років, які мають джерело стабільного доходу. При першому зверненні для вас доступний безвідсотковий кредит під 0,01% на перші 10 день кредитування. Сума позики може становити від 500 до 7 тисяч гривень. При подальших зверненнях в Money4You для вас буде доступна сума онлайн кредиту до 12 тисяч гривень під 1,99% строком до 30 днів.

KF.UA (кф.юа) видають безвідсоткові позики (під 0,01%)  українцям від 18 до 65 років на суму від 500 до 4 тисяч гривень строком від 15 до 21 днів. Тобто пільговий відсоток застосовується тільки, якщо ваша перший мікрокредит буде оформлено на строк від 15 до 21 днів. При всіх подальших зверненнях, для постійних користувачів доступна сума від 500 до 8 тисяч гривень терміном до 30 днів. Сервіс KF.UA працює цілодобово. Окрім цього, компанія проводить періодичні акції з можливістю заощадити на кредитах онлайн.