Пуховик - теплий, комфортний і стильний аксесуар в жіночому гардеробі

Сучасні представниці прекрасної статі розкішні і чарівні, сильні і незалежні. Перебуваючи в шаленому ритмі міста, вони намагаються стежити за новинками, бажають і взимку залишатися такими ж витонченими і красивими. У цьому їм допомагають модельєри і дизайнери, що постійно працюють і вдосконалюють нові колекції зимових пуховиків.

Теперішні пуховики з кожним роком змінюються, трансформуються і суттэво відрізняються від верхнього одягу, який носили раніше. Такий жіночий одяг, представлений в інтернет-магазині silberteen.com, практичний і зручний, без пуховика не обійдеться гардероб жодної представниці прекрасної половини. Нереально легкі, ці куртки прекрасно зберігають тепло, не промокають, дозволяючи тривалі прогулянки на свіжому повітрі.  

Про актуальну колірну гамму пуховиків

Трендові забарвлення пуховиків різноманітні. Від класичних білих і чорних кольорів до різнокольорових яскравих фарб. Світлі відтінки: молочний, кавовий, білий, бежевий, пастельні тони. Темні: червоний, хакі, коричневий. Кольорові: смарагдовий, світло зелений, салатовий, яскраво-червоний, кораловий, гірчичний, пурпурний, бірюзовий, ліловий, фуксія, м'ятний.

Так само актуальні цієї зими квіткові принти і різні прикраси на обробці. Юні модниці можуть вибрати соковиті, кричущі, ультракислотны відтінки.

Про те, як вибрати якісний пуховик

Вибираючи пуховик, потрібно звертати увагу не тільки на його зовнішній вигляд, а й склад. Кілька простих правил допоможуть зробити правильний вибір.

  • Звертайте увагу на ярлички. Повинен бути напис feahter, що позначає перо, або down - пух. Якщо бачите напис wool або polyestr значить матеріал, з якого він зроблений синтетичний.
  • Вміст пуху не повинен бути 100%. При такому вмісті після прання пух може «збитися». Нормою є співвідношення пуху і пера 60 \ 40 або 50 \ 50 на теплу погоду. На холоду і при довгих прогулянках взимку потрібно брати 80 \ 20; Для того, щоб виріб тримав форму внутрішній вміст має бути розділений на квадратики;
  • Пуховики можуть бути двошарові і одношарові, якщо ви любитель покататися на лижах і тривалих прогулянках на свіжому повітрі то Вам підійде двошарова підкладка. Якщо ж ваш режим «будинок - машина - робота», то і одношарової Вам вистачить;
  • Матеріал повинен добре розправлятися. Для перевірки стисніть і різко розтисніть пуховик і подивіться наскільки швидко він придбав той вигляд. Ще один спосіб - на бирці повинні бути підказки. Коефіцієнт стиснення позначається буквами F.P. має дорівнювати або більше 550;
  • Звертайте увагу, щоб пух не вилазив з підкладки, це буде приносити дискомфорт. Та й пір'я залишене на одязі не комільфо;
  • Огляньте фурнітуру. Все повинно добре бути пришито. У комплект повинні входити запасні гудзики;
  • Якість швів. Рядок повинен бути рівним, щоб нитки не вилазили;
  • Відстібний капюшон або хутро. Це полегшить процес прання. На етикетці має бути інформація про країну виробника і способі чищення. Якщо вона відсутня не беріть цю річ, вона явно низької якості.