Коли краще робити перманентний макіяж

Жіноча краса - поняття всесезонне. Навряд чи ви знайдете хоч одну жінку, яка, наприклад, хоче навесні бути красивішою, ніж восени, або влітку оригінальнішою, ніж взимку. Ні, нам неодмінно потрібно, щоб в будь-який час року відображення в дзеркалі радувало своєю ідеальністю, і це підтверджувалося захопленими поглядами оточуючих!

Кращий помічник в цьому питанні для жінки, що дорожить своїм часом - перманентний макіяж. Адже це так зручно - прокинувшись вранці, не поспішати наносити декоративну косметику, а мати тривалий татуаж губ, очей і брів, що дозволяє відмінно виглядати в будь-який час доби. У звязку з цим хочеться порадити надзвичайно модні на сьогоднішній день пудрові брови, їх вам зроблять в запорізькому салоні Everlash. 

Але коли краще робити перманентний макіяж, щоб він вийшов найбільш стійким і ефективним? Чи впливають на нього погодні умови, характерні для кожного часу року, і чи будуть відрізнятися результати татуажу, зробленого навесні, взимку, восени чи влітку?

Залежність результату татуажу від пори року

В більшості випадків жінки прагнуть робити перманентний макіяж перед літнью відпусткою, і це зрозуміло, адже хочеться вільно поплавати в морі, чи басейні без ризику що макіяж «попливе». А чи підходить для цієї прцедури зимова пора?

Як стверджують фахівці-косметологи, перманентний макіяж можна робити в будь-який час року, просто існують свої нюанси, про які вам слід знати.

  • Зима. У проведенні процедури перманентного макіяжу взимку є свої плюси і мінуси. До мінусів можна віднести погодні умови - сніг, мороз, іноді дощі і підвищена вологість. А так само те, що взимку у багатьох слабшає імунітет, і з'являється схильність до простудних захворювань. А плюси - взимку в повітрі менше пилу, і не так активно працюють потові залози, тому шкіра буде гоїтися краще. Не варто робити татуаж взимку тільки в тому випадку, якщо ви застуджені. Але коли зі здоров'ям все гаразд, і за умови того, що ви в процесі загоєння не намочите татуаж, можна сміливо його робити.
  • Весна. Головна проблема багатьох з настанням весни - авітаміноз. Ослаблений організм може відреагувати на перманентний макіяж губ появою герпесу. Але, якщо ви стежите за своїм здоров'ям і приймаєте вітаміни, то весна не стане перешкодою для проведення процедури перманентного макіяжу.
  • Літо. Літо, з його спекотним сонцем і активною роботою потових залоз, може спровокувати швидке вигоряння і вимивання зі шкіри фарбувального пігменту. Але цього не станеться, якщо в період загоєння берегти татуаж від прямих променів і користуватися сонцезахисними кремами. Але краще все-таки зробити перманентний макіяж заздалегідь, а не перед самою відпусткою.
  • Осінь. Можна сказати, що осінь підходить для перманентного макіяжу кращим чином. Адже ваш організм за літо зміцнів, накопичив вітамінів і позитивної енергії, і відмінно сприйме татуаж. Отож, зважаючи на календар - саме час!

Враховувати треба не тільки погодні умови, а й ваше самопочуття і стан здоров'я - яку пору року ви переносите краще, і на цій підставі вибирати для себе найкращий час перманентного макіяжу.