Переваги відпочинку в Трускавці

Погодьтесь, сучасній людині, що живе в стресових умовах вкрай необхідний регулярний повноцінний відпочинок і оздоровлення. В свою чергу, відсутність таких закономірним чином призводить до фізичного і психологічного виснаженнятки, постійної перевтома і появі різних захворювань.

Отож, на носі відпустка, а куди ж відправитися на відпочинок, де знайти той самий жаданий острівець релаксу і умиротворення? Зверніть увагу на Трускавець - справжню перлину прикарпатського краю. Його виняткові чудові ландшафтні красоти і цілющий клімат, і унікальні мінеральні води приваблюють все більше гостей з різних куточків світу.

Приїжджаючи на відпочинок в санаторії Трускавця, ви можете забути про суєту і побутові проблеми. Тут панує тиша і гармонія, а навколо розташовуються гірські масиви і ароматні лісу. Містечко має порівняно невеликі розміри, але йому є чим приємно здивувати тисячі туристів як з України, так і з-за кордону.

Чим привабливий курорт

Вдале географічне розташування і невичерпні запаси мінеральних вод роблять курортну зону ідеальною не тільки для відпочинку, але і для відновлення і реабілітації. Щорічно на лікування до Трускавця приїжджають гості з Європи, близького, та дального зарубіжжя. Мінеральна вода «Нафтуся», джерела якої розкидані по всьому місту, є унікальною за складом. Її застосовують для лікування захворювань органів травлення, сечостатевої та нервової системи.

Підземні запаси озокериту також широко застосовуються в лікувальних центрах міста. Озокеритові ванни і аплікації благотворно впливають на стан шкіри, позбавляють від різних патологій шкірних покривів.

Серед головних улюблених відпочивальниками пам'яток міста виділяються:

  • джерело "Юзя" - тут чиста унікальна вода, яку п'ють для омолодження;
  • мальовничий центральний тінистий парк;
  • місцевий ринок . Тут продаються різні сувеніри Карпатського колориту;
  • в околицях Трускавця знаходяться знамениті скелі Довбуша - притулок, де ховався легендарний повстанець.

Санаторії Трускавця

Сучасні санаторно-курортні комплекси мають ряд переваг. Тут можна не просто відпочити і відновитися, але і випробувати незабутні відчуття. По приїзду до цього мальовничого містечка, санаторії Трускавця порадують вас своїм комфортом, гостинністю, і винятковим готельним сервісом. 

Серед всього різноманіття закладів хочеться відзначити санаторно-туристичний комплекс "ТРУСКАВЕЦЬ 365", що має понад 200 тризіркових сучасних комфортних номерів. До послуг відпочиваючих кафе з харчуванням за системою «шведський стіл», бар, міні бювет, потужна лікувально-оздоровча база.

Окрім того на базі готелю регулярно організовуються цікаві і пізнавальні екскурсійні тури по містах, природних і історичних памятках Західної України,  у поєднанні з різноманітними розвагами, відвіданими культурних міроприємств вони здатні урізноманітнити і збагатити яскравими враженнями ваш відпочинок 

Загалом, відпочинок в готелі "ТРУСКАВЕЦЬ 365" це:

  • гостинність, бажання догодити людям і зробити їм приємне;
  • лідерство в організації оздоровчого відпочинку, оптимальне поєднання ціна/якість/доступністі;
  • комфортне поєднання лікування, відпочинку і захоплюючих подорожей;
  • саме тут ви відкриєте для себе чарівність Карпат, і побачите Західну Україну у всій красі і різноманітті;
  • повноцінний активний відпочинок, що не залежить від погоди і пори року;
  • потужний заряд енергією, емоціями, запалом, позитивом і знаннями