В яких випадках вам знадобиться автоадвокат

З кожним роком на автодорогах з'являється величезна кількість нових машин, а значить і більше водіїв, які потребують кваліфікованої юридичної допомоги.

Рідко сьогодні можна зустріти водія, який жодного разу не потрапляв в неприємні ситуації, наслідком яких ставало позбавлення прав, а інший раз і спроба безпосередньо повісити на недосвідченого водія відшкодування страхового збитку, в обхід офіційної процедури відшкодування. Не стати жертвою обману вам допоможе професійний  автоадвокат Київ адвокатського бюро Мельника Федора.

Чим може допомогти автоадвокат

Кваліфікований автоюрист надає допомогу при позбавленні водійських прав і його основним завданням є - забрати права після позбавлення назад.

Звичайно, існують водії, які покладаються виключно на власні сили при вирішенні питань про позбавлення прав, проте досвід показує, що практично всі самостійні спроби захисту власних інтересів, зазвичай, закінчуються повним провалом. Тому чим швидше до роботи приступлять юристи - професіонали своєї справи, тим швидше відбудеться повернення водійських прав. Своєчасне звернення за допомогою до автоадвоката необхідно і для того, щоб у вас не вилучили права без всяких на те підстав, як часто це відбувається з багатьма автовласниками.

Існує велика кількість порушень, за якими той чи інший водій може бути суворо покараний, аж до позбавлення водійських прав.

Позбавлення права керування транспортним засобом передбачено за водіння в стані алкогольного сп'яніння, виїзд на зустрічну смугу, приховування з місця ДТП, перевищення встановленої швидкості і за цілий ряд інших правопорушень. Для того щоб вас позбавили водійського посвідчення достатньо, наприклад, просто відмовитися від проходження медичної експертизи при підозрі в управлінні автомобілем в стані алкогольного сп'яніння. Цього, здавалося б, безневинного вчинку, в повній мірі достатньо для того, щоб співробітник автоінспекції почав процедуру позбавлення прав. Тому, якщо у вас вилучили права, не починайте метушитися і робити необдуманих дій. Спокійно наберіть номер телефону свого юриста і поясніть причину, по якій у Вас забрали права. При своєчасному зверненні, автоюрист зведе міру відповідальності до мінімуму. У багатьох випадках можна повернути водійські права ще в досудовому порядку.

Це те, що стосується правопорушень. Не варто забувати, що крім позбавлення водійських прав з вами можуть статися і інші неприємності. Наприклад, ви стали винуватцем або потерпілим у ДТП. І в одному, і в іншому випадку юрист по ДТП допоможе не тільки скласти і подати позов по ДТП, але і простежить за процедурою відшкодування збитку.

Не варто сподіватися і на те, що при аварійному випадку страховка ОСАГО або КАСКО повністю забезпечить Вам безперешкодне отримання страхових виплат або позбавить Вас від усіх проблем при залученні Вас до відповідальності в якості винуватця в ДТП. Справа в тому, що існує дуже велика кількість різних юридичних нюансів, незнання яких, може, навіть часом найочевиднішу ситуацію, перетворити в настирливу тяжбу. У таких випадках, також, не зайвим буде скористатися професійною допомогою юриста, так як саме він допоможе скласти грамотне позовну заяву при ДТП, подати заяву про відшкодування збитку в страхову компанію, а також простежити за тим як виконується порядок відшкодування шкоди при ДТП.