Вчимося відрізняти оригінальну брендову сумочку від підробки

Сумочка для жінки - це основний аксесуар в гардеробі, тому до її вибору кожна модниця підходить з особливим трепетом.

Найбільш бажаними для дівчат є модні сумки жіночі відомих брендів. Хто не хоче мати ексклюзивну сумочкою від Chanel, Hermes, D & G, Prada або Louis Vuitton?! Дизайнерські аксесуари преміум класу вже давно стали своєрідною візитною карткою, за якою судять про фінансову успішність жінки і її статус в суспільстві.

Знаючи жіночу любов до сумок, модні будинки кожен сезон радують своїх прихильниць новинками аксесуарів самих різних форм, фасонів і кольорів. Однак і майстри підробок теж не дрімають, пропонуючи свої інтерпретації брендових сумок. Причому іноді рівень копіювання аксесуарів настільки високий, що неспеціалісту досить складно відрізнити сумки-копії від справжніх брендових сумок. Як же можна відрізнити сумку-оригінал від підробки?

Реальна ціна сумки-оригіналу

При покупці дизайнерської сумочки зверніть увагу перш за все на її вартість: навіть брендові сумки позаминулих колекцій коштувати занадто дешево не будуть. Деякі бренди і зовсім не роблять розпродажів минулих колекцій (наприклад, Louis Vuitton). Справжня брендова сумка буде коштувати від кількох сотень до тисяч євро, тому занадто низька ціна повинна вас насторожити.

Перш ніж купити дизайнерську сумку, не полінуйтеся пошукати вподобану модель в офіційному інтернет-бутіку модного будинку і порівняти ціни. Якщо вартість обраної в бутіку сумки на порядок нижче ціни оригіналу - не сумнівайтеся, що вам пропонують підробку!

Якість брендових сумок

Будь-який модний будинок дорожить власною репутацією, тому випускає в продаж тільки товари найвищої якості, у цьому ви переконаєтесь, якщо оберете сумки Марк Якобс https://the--blaze.com/. Не вірте продавцям, які запевняють вас, що криві строчки, клейові патьоки, пропуски швів, стирчачі нитки і будь-які інші недосконалості - це заводський брак. При пошитті брендових сумок значна частка операцій виконується вручну, і кожен виріб проходить суворий контроль якості перш, ніж потрапити в продаж.

Брендові сумки - це бездоганний крій, а також можливості для покращення якості всіх матеріалів і виконання виробів. Як зовнішня, так і внутрішня поверхня сумки повинна бути виконана бездоганно. Будь-яка вада зовні або всередині сумки повинен вас відразу ж насторожити.

Матеріали і фурнітура

Зазвичай для пошиття сумок дизайнерами використовується ретельно відібрана високоякісна шкіра відмінної вичинки. У підробках ж її замінюють на штучну шкіру, екошкіру або натуральну шкіру, але більш низької якості. Уважно розгляньте шкіряну поверхню сумки. Якщо помітите текстильну основу на зрізі шкіри - це підробка. Якісна шкіра дуже м'яка і приємна на дотик, при згинанні сумки на ній не залишаються заломи, як на шкірозаміннику.

Фурнітура сумки-репліки також залишає бажати кращого. Копіюючи дизайн сумки, майстри підробок найчастіше недбалі в деталях. Зверніть увагу на плавність роботи і рівномірність забарвлення фурнітури, наявність зазубрин, відколів і ін. дефектів. Дизайнерські сумки original відрізняються ідеальною фурнітурою, на якій вказується логотип її виробника. Причому кожен бренд для своїх аксесуарів зазвичай використовує фурнітуру певного виробника.

Весь секрет - в деталях

У кожного модного будинку існують свої особливі секрети дизайну та оздоблення аксесуарів, якими нерідко нехтують штампувальники підробок. Знаючи ці секрети, ви зможете відрізнити оригінал від копії і купити сумку брендову, яка дійсно випущена модним будинком.

Наприклад, в сумках Hermes використовується запатентований шов «ялинка», а нитки, якими зшиваються деталі сумок, попередньо обробляються воском для додання їм більшої міцності. А модний будинок Chanel застосовує голограму при друку серійного номера кожного виробу. 

Звернути увагу варто і на підкладку брендових сумок. Так, у сумочок Birkin в якості підкладковий матеріалу використовується найтонша козяча шкіра, пофарбована в тон самого виробу, а підкладка в сумках Louis Vuitton на дотик нагадує замшу. Модний будинок Fendi в сумках використовує атласний подклад і пришиває його до дна виробу.

Крім того, кожна сумка брендовий має свій серійний номер. Обов'язково вимагайте у продавця сертифікат на обраний виріб.