З чим носити худі: топ-5 порад

Здається, вічний поєдинок між високою і вуличною модою завершився беззастережною перемогою останньої! Стрітстайл захопив подіуми, ввів свої тренди на територію від-кутюр.

Головною зброєю "модних окупантів" стала спортивна кофта худі. Жіночий гардероб здався під натиском комфортного must have, яким, як виявилося, можна доповнити практично будь-який лук. Переконаємося в цьому на прикладах, але перш поговоримо про сам аксесуар.

Тренди у виборі худі сезону 2020-2021

Актуальні толстовки для дівчат мало відрізняються від чоловічих моделей. У цьому сегменті моди править його величність унісекс. Ось риси трендових моделей худі 2020-2021:

  • вільний крій або навіть оверсайз;
  • великий капюшон;
  • довгі рукава, що повністю закривають кисті;
  • спущені плечі;
  • характерна кишеня-кенгуру;
  • товсті шнурки;
  • написи, малюнки, фотопрінти, смужки;
  • спортивний стиль.

А по посиланню купить худи для девочки ви зможете оцінити чудові пропозиції від інтернет-магазину twinsstore.com.ua, і вигідно купити стильне худі, чи інший трендовий одяг для дівчат і хлопців.

 

Кольорова гама і фасони

Не помилитеся, віддавши перевагу класичній моделі. Асиметричні рішення крою поступово відійшли на другий план, поступившись місцем повальному оверсайзу. Екстравагантні модниці часом купують чоловічі толстовки. У цьому сегменті можна знайти ту саму максі-кофту подовженого крою. Також актуальні укорочені моделі, аж до кроп-топа.

Колір худі охоплює всі грані палітри. Якщо хочете базову річ, беріть чорну, сіру, бежеву або білу. Останній варіант на піку популярності, але доведеться розплачуватися маркістю виробу. Акцентна версія толстовки може бути будь-якого соковитого відтінку, від червоного до бірюзового. Також зверніть увагу на пастельну гаму. Підійдуть комбіновані моделі, що поєднують кілька відтінків.

Поради щодо вибору модного лулку з худі

Стилісти пропонують вашій увазі огляд свіжих тенденцій з вулиць фешн-столиць, гардеробів селебріті і світових подіумів. Дізнайтеся, як поєднувати молодіжний маст-хев.

Порада 1: не бійтеся контрастів

Вчіться носити наймодніший кофту худі за методикою відважних плавців. Пірнайте в фешн-безодню з головою без рятувального жилета і надувного кола. Найперспективніші образи з толстовкою припускають сміливі контрасти. Спортивну кофту з капюшоном цікаво протиставити жіночному луку, втіленому спідницею або, ще краще, сукнею. У моду повертаються настрої 80-х і 90-х, коли кордони між практичним і романтичному майже стерлися. Згадаймо молодість і приміряємо толстовку з циганською спідницею в підлогу, плісировкою, кокетливою трапецією, суворої міді, асиметричним подолом.

Ще один приклад вдалого полюсного поєднання - з речами офісного побуту. Це може бути строгий жакет структурованого силуету, ділові брюки або все разом. У базовому рівнянні робочого костюма знайдеться місце для демократичної толстовки. Чим яскравіше буде кофта, тим сміливішим вийде лук.

Порада 2: влаштуйте багатошаровість

"Капуста" - найстильніший образ вже який сезон поспіль. Часто в таких виконує соло худі-оверсайз, головний елемент, який збирає лук воєдино. Під кофту можна надіти гольфик або сорочку, футболку або лонгслів, світшоти. Зверніть увагу на модні сорочки з короткими рукавами. Вибирайте подовжений низ, щоб нижня частина недбало визирала з-під толстовки. Зверху можна використовувати будь-який варіант утеплення. Залежить від сезону і переваг модниці.

Поада 3: утеплювати без заборон

Чарівність жіночого худі в універсальності. Сучасна мода дозволяє утеплити його як завгодно. Зверху надягайте: пальто, краще довжиною в підлогу, але можна і тренч; пуховик або короткий дутик; будь-яку куртку: джінсовку, косуху, бомбер, парку і так далі; плащ, також краще вибрати максі-довжину; шубку, вдало буде виглядати яскравий штучне хутро або навіть кумедний плюш.

Питання вибору взуття також ліберальне. Це можуть бути масивні армійські черевики на шнурівці, стильні челсі, ефектні козаки або витончені ботильйони на вузькому підборах.

Порада 4: додайте дрібку сексуальності

Продовжуємо тему взуття. Як зробити вільну толстовку без натяку на жіночний силует нескінченно сексапільної? Розгадка проста - відмовтеся від штанів і покажіть стрункі ніжки в ботфортах. Зрозуміло, що для такого зухвалого сексі-ансамблю потрібна довга кофта, здатна виконати роль міні-сукні.

Порада 5: насолоджуйтеся затишними образами

Не забувайте, що спочатку головна мета толстовки - дарувати комфорт. Тому незмінний успіх мають розслаблені образи. Носіть з худі все улюблені затишні речі: светри жіночі, джинси або спортивні штани, кросівки або кеди. Орієнтуйтеся на зручність і практичність, і модна фортуна виявиться на вашому боці.