Глобус-бар - стильний аксесуар для вишуканого інтер'єру

Люди, які люблять елітний алкоголь, хочуть зберігати його в відмінному місці, яке буде вписуватися в інтер'єр і виглядати стильно.

Так як хороший алкоголь вимагає особливого зберігання, то природно необхідно купити міні-бар, який буде темним і прохолодним. Холодильники не завжди підходять, а тому найчастіше вибирається глобус-бар, який пропонує магазин Куписувенир, така вишукана оригінальна річ прекрасно підходить і для кабінету, і для вітальні. 

Звідки пішли глобус-бари

Такий підвид міні-барів був придуманий ще в середині минулого століття. Італійський майстер Італо Зоффолі виготовляв меблі і одного разу він вирішив взяти участь в конкурсі зі своїм незвичайним виробом з дорогої породи дерева. Завдяки високій оцінці від журі, чоловіків зумів перемогти і виграти величезну суму грошей, яку і вклав в свою справу. Зараз меблеві вироби від марки "Zoffoli" дуже популярні і користуються великим попитом на меблевому ринку.

Види глобус-барів і їх переваги

Існує кілька оригінальних варіантів такого виробу. Але щоб розповісти про всіх не вистачить ні сил, ні часу. А тому ми розповімо про три найбільш затребувані дизайни:

  • Настільний глобус-бар. Цей більш компактна модель, яка не займе багато місця, при цьому зможе вмістити в себе кілька пляшок спиртних напоїв і келихи. Такі міні-бари ідеально вписуються в ділову атмосферу приміщення і привнесуть в неї родзинку. У настільних моделей міцна підставка, тому можете не боятися, що він впаде. До того ж є безліч різновидів саме настільних барів, які прекрасно впишуться в будь-який дизайн інтер'єру.
  • Підлоговий глобус-бар ідеально виглядає у великих приміщеннях. Ця модель може бути самої різної висоти або ширини, а також може бути абсолютно різний дизайн підставки. Досить часто можна побачити підставку, де м'язистий Атлант тримає на своїх плечах земну кулю. Є ще модель з кутовою підставкою, завдяки чому заощаджується деякий місце. Класичний колір саме підлогових міні-барів - це кольори дорогих порід дерев, але для самих екстравагантних покупців знайдеться і щось оригінальніше.
  • Глобус-бар і вбудований стіл. Ці моделі купують з урахуванням того, що в кабінеті і вітальні кімнаті будуть часті зустрічі, де крім алкоголю потрібно буде поставити мінімальні закуски. Завдяки вбудованому столу на цей міні-бар поміщається і посуд з закусками, і пляшки зі спиртним, і лід в спеціальній ємності і келихи.

Пам'ятайте, що вибір глобус-бари залежить тільки від переваг чоловіка, якому ви будете дарувати цей подарунок і від ваших можливостей. У будь-якому випадку кожна з перерахованих вище моделей буде виглядати багато і стильно.

Наостанок зазначимо, що такі оригінальні міні-бари на підсвідомому рівні розкажуть гостям про статус господаря і про його вишуканий смак, така річ стане справжньою візитівкою елітної домівки.