Де дають безвідсотковий кредит на вигідних умовах?

Нульовий кредит на телефони - як привабливо виглядають подібні гасла. Особливістю нашого раціонального свідомості є те, що ми завжди шукаємо більш легкі і вигідні умови для існування.

І в цьому полягає пастка, адже компанії не будуть працювати в збиток і використовують різні хитрощі, щоб залучати споживачів. Позика онлайн на карту це реально, більш того - багато компаній пропонують послуги фінансування населення. Але як розібратися в варіаціях і знайти надійного фінансового помічника? У статті нижче ми спробуємо розібратися: безвідсоткові кредити на телефони — це міф чи реальність.

Чи можливо оформити позику під 0% в Україні?

Згідно з чинним українським законодавством, кредит на телефон без відсотків взяти не можна. Так чому ж так часто зустрічаються подібні заголовки? Вся справа в маркетингу і залученні клієнтів. Коли споживач бачить вигідну пропозицію, він не особливо вчитується в умови кредитного договору. Особливо в те, що написано дрібним шрифтом. А там часто ховається вельми невигідна правда про умови користування позиковими засобами. Щоб не потрапити в неприємну ситуацію, рекомендуємо завжди ретельно вчитуватися в договір, уважно вивчати кожен пункт. Якщо в договорі кредитор вказує безвідсотковий кредит на покупку телефону або що-небудь подібне, ви маєте справу з шахраями. Відповідно до законів України в договорі компанія зобов'язана вказувати реальну процентну ставку, без прихованих платежів. Процентна ставка - це надбавка до суми позики, яка залежить від кількості днів користування засобами. У різних компаній вона різна. Це обумовлено політикою організації і стратегією розвитку. Взяти онлайн кредит в mycredit.ua на карту можна дуже вигідно і максимально прозоро. MyCredit - це молода мікрофінансових організація, якій вже довіряють багато українців. Особливостями МФО є найнижча процентна ставка користування позиковими засобами. Для першого кредитування - це всього лише 0,01%. При повторному зверненні існують акції, промокодом і програми лояльності. Як бачите, і закони дотримані, і ставка прагнути до нуля - дуже вигідно.

Умови та переваги мікрокредитування в MyCredit

Кредит на картку в представленому онлайн сервісі - один з найнадійніших способів рішення матеріальних проблем. Процедура оформлення від переходу на сайт до отримання грошей займає близько 20 хвилин. Нижче наведемо короткий посібник з вирішення фінансових труднощів:

  • На сайті https://mycredit.ua виберіть суму і термін позики. Використовуйте простий і зрозумілий кредитний калькулятор. Підсумкова сума буде виведена на екрані з урахуванням відсотків до виплати. Уважно поставтеся до вибору критеріїв, адже за прострочені платежі можна потрапити в список неблагонадійних позичальників, і тоді шанси на кредитування знизяться. У MyCredit є послуга пролонгації. Він дозволяє відстрочити дату повернення коштів на певний термін, щоб клієнт без проблем зміг повернути борг.
  • Введіть номер стільникового, щоб взяти безвідсотковий кредит на мобільний телефон. Надалі номер стане логіном для входу в особистий кабінет.
  • Зареєструйте кабінет користувача і почніть заповнювати заявку для мікропозик. Зверніть увагу на достовірність зазначених даних - це підвищить шанси на позитивне рішення.
  • Прив'яжіть карту будь-якого українського банку. Карта повинна бути персональної, це допоможе уникнути шахрайських схем.
  • Після схвалення позики гроші на зазначені реквізити надійдуть протягом декількох хвилин.

Схема дуже проста, проте важливо уважно заповнювати поля і вказувати правду. Онлайн-сервіс працює цілодобово без перерв і вихідних, так що швидка фінансова допомога від MyCredit — реальний шанс здобуття грошового благополуччя.