Дерев'яні вікна - сучасний екологічний тренд

Вельми сумнівні характеристики полімерів і привели до того, що все більша кількість людей повертається до натуральних матеріалів, зокрема, до дерева. Дерево в ХХI столітті знову стало самим затребуваним будівельним матеріалом. З нього зводять цілі котеджні селища, здійснюють зовнішню і внутрішню обробку, і, звичайно ж, виготовляють дерев'яні вікна.

Обов'язкова умова довговічності - добросовісний виробник

Якщо Ви остаточно визначилися з матеріалом дерев'яних вікон, вивчили всі переваги і недоліки таких конструкцій, пропонуємо вибрати виробника. Від того, наскільки якісно буде виготовлений профіль, буде залежати його довговічність і міцність.

Компанія WOOD MADE, що пропонує вікна на замовлення Львів  може похвалитися солідним досвідом роботи на вітчизняному ринку. За час існування нашої компанії ми виготовили не одну тисячу квадратних метрів дерев'яної продукції, яка до цих пір служить своїм власникам і гарантовано прослужить ще не одне десятиліття.

Нашою гордістю є:

  • сучасне інноваційне обладнання;
  • розроблені ноу-хау в обробці деревини;
  • кваліфіковані фахівці, що мають багатий досвід роботи з деревиною.

Ми готові запропонувати нашим клієнтам віконні конструкції будь-якого формату, замовити дерев'яне вікно з будь-якого розміру. При цьому ми маємо всі необхідні сертифікати на наші вікна і наша низька ціна при високій якості Вас обов'язково порадує.

Плюси дерев'яних вікон

Досконала якісна конструкція дерев'яних вікон прекрасно захищає приміщення від негоди і шуму. Вона відрізняється високою міцністю і дозволяє прослужити вікнам довгі десятиліття.

  • Дерево - це високоекологічний натуральний будівельний матеріал. А значить, дерев'яні вікна будуть вигідно відрізнятися від пластикових побратимів екологічною чистотою і безпекою.
  • Натуральні профілі гарантують прекрасну теплоізоляцію, захист від промерзання при низьких температурах. Їх висока герметичність повністю відкидає ймовірність попадання в будинок протягів або пилу.
  • Сучасна деревина стійка до різких температурних перепадів та іншими капризів природи.
  • Важливою перевагою дерев'яних вікон є їх стійкість до утворення конденсату.
  • Дерев'яні віконні конструкції забезпечать чудову вентиляцію і хороший повітрообмін в приміщенні.
  • Різноманітність порід деревини, які використовується в виготовленні профілів, обумовлює багату кольорову гаму готової продукції. У клієнтів є можливість підібрати потрібний відтінок і відповідну текстуру під будь-який інтер'єр.
  • Дерев'яні вікна служать ознакою гарного смаку. Вони неймовірно естетичні, виглядають більш затишно і елегантно, ніж пластикові замінники.

Застереження щодо дерев'яних вікон

Кожна продукція має своє «слабке місце», і дерев'яні вікна - не виняток. Їх небагато, але все ж про них потрібно згадати:

  • Вікна, як і інші дерев'яні вироби, не можуть коштувати дешево. Висока собівартість деревини, високі трудовитрати на її обробку - ось складові «кусючою» ціни.
  • Дерев'яні вікна з часом можуть ставати водопроникними і піддаватися незначній деформації. На щастя, сучасні методи обробки зводять таку ймовірність до мінімуму.
  • Дерев'яні профілі потребують ретельного догляду - підфарбовування, просочення спеціальними захисними складами. Ці профілактичні заходи сприятимуть збереженню їх чудового зовнішнього вигляду та довговічності.