Особливості друку на пластику

Поліграфія допомагає не тільки надавати речам індивідуальний вид, але і створювати новий дизайн. Друк на пластику - це одна з найпопулярніших технологій. З її допомогою можна створити яскраві переконливі рекламні макети і інші якісні оригінальні речі.

Дана технологія має безліч переваг, за які її обирають багато рекламних компаній і фірми. Вона допомагає не тільки створити якісну продукцію, але і заощадити час, та гроші.  Крім того, якщо ви вирішили замовити друк на пластику, а у Львові таку послугу пропонує компанія ’’DECOR PRINT’’, ймовірність браку знижується до мінімального.

Переваги друку на ПВХ

  • Стильно. Друк на пластику дозволяє надрукувати абсолютно все, що захоче клієнт. Дизайн може бути взятий вже готовий або розроблений самостійно. Друк на пластику дозволяє самому або за допомогою професіонала вибрати і розмістити картинку.
  • Швидко. Сам процес друку займе невелику кількість часу.
  • Недорого. При такому друці використовується спеціальне обладнання, яке не витрачає багато енергії. Завдяки такій особливості, клієнт платить мінімальну вартість за користування послугою обладнання і працівників.
  • Довговічність. На пластик наноситься спеціальний захисний шар, який дозволяє зображенню довгий час мати первісний бездоганний вигляд.
  • Матеріали. Всі матеріали не відповідає всім стандартам якості, а й екологічні

Уф-друк на пластику

Ультрафіолетовий друк - одиа з найпростіших і практичних технологій. Справа в тому, що в такій технології використовуються спеціальні фарби, тому їм потрібні ультрафіолетові промені. Завдяки спеціальній плівці, вона збереже первісний вигляд протягом довгого часу.

Головна особливість полягає в тому, що наносити такий друк можна не тільки на гладку, але на циліндричну і будь-яку іншу поверхню. Процес такого друку буде довшим і дорожчим, проте така картинка буде володіти рядом корисних якостей.

Переваги ультрафіолетового друку:

  • Реалістичність. Малюнок буде виглядати максимально натуральним. Завдяки такій особливості, дану технологію використовують для друку на пластиці фотографій.
  • Стійкість. Через дії ультрафіолетових променів на зображенні утворюється спеціальна плівка, яка не дозволяє стиратися малюнку. Тому таку печатку використовують на різних сувенірах і магнітах.
  • Площа. Уф-друк можна використовувати на великих поверхнях. Устаткування для УФ-друку і інших технологій значно відрізняється один від одного.
    Якісне зображення. Устаткування точно завдасть картинку на поверхні. І при цьому не змінить її.
  • Висока роздільна здатність фотографії. Завдяки цій технології, дозвіл картинки може досягати 1140 × 1200 dpl. Це робить картинку ще більш яскравою і оригінальною.
  • Такий вид нанесення чорнила найчастіше використовують в рекламній сфері. Так як вона дозволяє створювати барвисті і цікаві плакати. Але в останні час цю технологію почали застосовувати для створення вивісок і покажчиків для різних закладів і фірм. Таке оголошення буде виглядати набагато незвичайний і привабливіше.