В яких випадках потрібна перетяжка салона авто

Автомобіль повинен виконувати не тільки своє першочергове призначення - транспортування пасажирів, а й здійснювати максимальний комфорт під час цього процесу. Головною зоною забезпечення комфортабельного пересування є салон автомобіля, який потребує належного догляду, а при необхідності - в перетяжці.

Перетяжка салону автомобіля дозволяє відновити вигляд внутрішніх деталей інтер'єру, а також надати йому унікальності. Для цього проводиться практично повна заміна облицювальних складових, починаючи від матеріалу сидінь і закінчуючи панеллю приладів і стелею.

Автоательє https://car-expert.com.ua надає широкий вибір матеріалу, а також стилю, в якому буде здійснюватися перетяжка. За десятилітній практичний досвід тут розробили унікальну авторську методику крою і шиття, що в поєднанні з якісними матеріалами і сучасному обладнанню дозволяє отримати бездоганний інтер'єр салону, який би повністю відповідав всім запитам клієнта.

Коли потрібна перетяжка  

Перетяжка салону автомобіля може знадобитися в наступних випадках:

  • пошкодження частин салону - сюди можуть ставитися дефекти як бічних панелей дверей, так і інших частин салону;
  • природне старіння інтер'єру - через кілька років салон автомобіля втрачає свій первісний вигляд за рахунок процесу зносу, потертостей і випадкових пошкоджень;
  • вигоряння салону на сонці - процес може наступати набагато швидше, якщо автомобіль постійно знаходиться на відкритому просторі;
  • деформація обшивки сидінь - найпоширенішою причиною є пропалив від сигарет;
  • створення індивідуального стилю - частий випадок, коли власник авто хоче за допомогою перетяжки салону не просто оновити інтер'єр, але і надати йому рідкісні особливості, яких ні в кого більше не буде.

Щоб процес перетяжки був виконаний якісно, ​​не рекомендується займатися ним самостійно без спеціальних навичок і знань. Є ризик псування салону і витрати грошових коштів на матеріали в порожню. Краще довірити це фахівцям, які професіонали у своїй справі.

Переваги перетяжки шкірою

  • Натуральна шкіра володіє кращими експлуатаційними характеристиками. Крім того, що автомобільна шкіра виглядає приголомшливо презентабельно, вона ще й гіпоалергенна, екологічна, зносостійка і невибаглива. Догляд за нею досить простий, а термін служби в рази вище, ніж у замінників. 
  • Перетяжка салону легко повертає розкішний вид уживаного авто. Придбали автомобіль з неабияк поношені салоном? Або навпаки хочете продати, але покупці не встануть в чергу, коли всюди плями, подряпини і розводи? Не біда. Повірте, навіть самий вбитий інтер'єр перетвориться в шикарний і блискучий!
  • Перетяжка оновлює відчуття. Автомобілем користуєтеся вже давно, любите його і не збираєтеся продавати, але щось не влаштовує? Потрібен зовсім інший вигляд? Часом автовласники хочуть перешити салон тільки через неповторний запах шкіри. А варто провести перетяжку керма або сидінь - і ось Ви вже ніби насолоджуєтеся новим авто!
  • Перетяжка втілює фантазії про індивідуальний стиль. Якщо хочеться ексклюзивності та оригінальності, то саме час задуматися про персональний підхід. Досвідчені фахівці втілять в життя Ваші найсміливіші задуми про власний дизайн.