Як і з чим носити теплу жилетку

Жіночі жилети довгий час популярні серед представниць прекрасної статі. Носіння модної безрукавки дозволяє змінювати стиль одягу.

Інтернет-магазин https://modiva.com.ua/zhiletki/c223/ пропонує великий асортимент стильних комфортних жіночих жилеток на любий смак.

Класичний жилет, надітий поверх повсякденної блузки, здатний надати образу флер офіційності для відвідування корпоративних заходів. Жіноча безрукавка вільного стилю додасть до Вашого робочого костюму легкі нотки розкутості. 

Існують різноманітні моделі безрукавок для жінок, виготовлені з різних матеріалів. Утеплений в'язаний жіночий жилет дуже хороший для прохолодної погоди. Зимові холоди сприяють покупці теплих пухових жилетів для жінок. У продажу можна знайти легкі літні безрукавки і трикотажні жіночі жилети без рукавів. Жилетки добре комбінуються з жіночими сорочками, блузками і майками. Безрукавки ефектно виглядають спільно з джинсами бойфрендами, брюками пілотами. 

З яким одягом носити жилет?

Багато жінок самостійно підбирають ансамбль одягу, що включає модну безрукавку. Поряд з цим, покупниці цікавляться, з чим краще носити теплу або легку літню безрукавку.

Популярне питання про вибір колірного рішення при покупці жіночої жилетки. Наприклад, з чим краще носити сірий або чорний жилет класичного крою. Світлі безрукавки допускається носити зі світлою блузою тільки в літній час. Навіть в цьому випадку потрібно підбирати різні відтінки, що корелюють між собою. Оптимальним рішенням є носіння жилетки світлого тону в поєднанні з темною сорочкою і блузою, або темної безрукавки зі світлою футболкою.

Розглянемо, з чим краще носити різні види безрукавок.

Стьобаний жилет

Стьобаний або дутий жилет відноситься до верхнього одягу для холодної погоди. Стьобані безрукавки виготовляються з щільної тканини, що не боїться дощу і снігу. Дутий жилет може бути утеплений натуральним хутром або підкладкою з синтепону.

Хорошим варіантом є наявність капюшона, необхідного в негоду. Підберіть штани з матеріалу, аналогічного жилету, і однотонного за забарвленням. Ви отримаєте готовий костюм для заміських прогулянок на лижах або відпочинку на дачі.

Дуту жилетку можна надягати поверх шерстяного светра грубої в'язки з довгими рукавами або утепленій толстовки. Вибирайте однотонні безрукавки, які прекрасно поєднуються з предметами одягу будь-якого забарвлення.

Довжина безрукавок вибирається, виходячи з будови тіла. Стрункі жінки можуть носити будь-які моделі і фасони жилетів. Повним жінкам рекомендується вибирати безрукавку довжиною до рівня талії або нижче стегон, оскільки така довжина краде широкі стегна. Яскравий вовняний шарф стане відмінним доповненням до сформованого образу.

Пуховий жилет

Пуховий жилет - це стьобана безрукавка, утеплена шаром пташиного пуху. Для того, щоб пух не збирався в грудки, виріб прострочується спеціальними нитками. Пухова жилетка відмінно зігріває в холодні дні. До того ж вона не пропускає вологу за рахунок особливого верхнього покриття. Пухова безрукавка має дуже малу вагу і легко поміщається в невелику сумку.

Жилетка на пуху носиться разом з в'язаним джемпером, теплою сорочкою з довгим рукавом або толстовкою. Можна вибрати жилетку будь-якого однотонного забарвлення, що гармонує з рештою одягом. У продажу завжди є маленькі і великі жіночі жилети, що полегшують вибір покупцям будь-якої комплекції. З безрукавкою добре виглядають джинси в будь-якому стилі, брюки casual або утеплені стьобані штани. Доповніть свій образ красивої в'язаній шапочкою, довгим шарфом, теплими рукавицями і Вам не страшні будь-які холоди!

Спортивний жилет

Спортивні безрукавки для холодного періоду гарні в поєднанні зі спортивним костюмом. Такий варіант дуже зручний для фызичноъ активності на вулиці. Краще вибирати коротку довжину жіночого жилета, щоб рухатися більш комфортно.

Спортивна безрукавка повинна бути вільною, не стискуючою рухів, тому не варто купувати виріб в обтяжку. На літній період для спортивних занять підійдуть короткі жилетки для жінок, виготовлені з натуральної бавовни або льону. Під безрукавку можна надіти бавовняну футболку або кроп топ. В якості низу можна порадити завужені брюки пілоти з якісного матеріалу.

З яким взуттям носити теплий жилет

Під теплу безрукавку оптимально вибирати зручне взуття, що дозволяє відчувати себе комфортно в дорозі і на робочому місці. Залежно від погодних умов можливі наступні комбінації:

  • З кросівками та кедами;
  • З черевиками і чобітьми.

Вибирайте свій варіант, найбільш відповідний саме для Вас. Головне, віддавайте перевагу якісному взуттю від відомих виробників. Нехай Ви заплатите трохи дорожче, але споживчі якості брендового взуття виправдають високу вартість.