Переваги експрес-доставки вантажів

В останні кілька років все більше число людей стали звертатися до такої зручної і клієнтоорієнтованої послуги, як експрес-пошта. Ще двадцять років тому вона була доступна тільки державним установам, а сьогодні кожен громадянин або компанія можуть за пару хвилин викликати кур'єра прямо на сайті перевізника і незабаром оформити замовлення.

У числі доведених переваг - безліч послуг, які надає кур'єрська служба. В першу чергу це значна економія часу вже при оформленні. Сучасні комп'ютерні технології також дозволяють в режимі онлайн отримати всю необхідну інформацію про термін доставки, умови і тарифи. Після оформлення замовлення дуже зручно стежити за здійсненням доставки прямо на сайті: досить просто ввести номер своєї квитанції, щоб побачити, на якому етапі шляху знаходиться ваше відправлення.

Експрес-доставка надає найшвидші терміни отримання вантажу - в середньому від трьох днів і до тижня по країні, а в межах одного міста - і протягом одного дня - тут все залежить від умов. Адже термін визначається дальністю шляху, які належить подолати посилці, але на ці показники можуть вплинути і багато інших чинників, які в кожному випадку обумовлюються індивідуально.

Серйозний з хорошою репутацією експрес-перевізник, для прикладу компанія SAT, яка крім того надає послугу грузоперевозки Черкассы, гарантує збереження довіреного йому вантажу. Також існує система страхування, згідно з якою клієнт ні в якому разі не повинен зазнати збитків.

Кур'єрська служба - єдиний вид доставки, при якому вантаж доставляється «від дверей і до дверей». Підвищена комфортність полягає в тому, що як відправнику, так і одержувачу не потрібно залишати власної квартири або офісу - як під час оформлення замовлення, так і при отриманні вантажу або документів.

При проходженні митниці багато компаній-перевізники готові повністю супроводжувати вантаж і консультувати замовника з усіх його питань. Напрацьовані зв'язки і відпрацьовані схеми роботи допомагають фірмам-перевізникам професійно вирішувати всі питання в оперативному режимі, рятуючи клієнта від зайвих турбот і хвилювань.

Сучасні технології, високий професіоналізм співробітників і нестандартний підхід до вирішення всіх питань дозволяють компанії SAT займати стійке положення на ринку і завойовувати лояльність і дружнє ставлення своїх клієнтів - як в приватному секторі так і в бізнес-співтоваристві.