Підбірка телевізорів для дому

Восени як ніколи хочеться домашнього затишку: зібратися сім'єю або з друзями за кінопереглядом улюблених комедій і прихопити смачної їжі з напоями.

Якщо ви саме зараз підбираєте телевізор, пропонуємо вашій увазі підбірку найкращих моделей з екранами 32-49'' від stylus.ua. У ТОП потрапили телевізори від популярних брендів Xiaomi, LG, Kivi.

Xiaomi Mi TV 4A 32’’

32-дюймовий LED-телевізор відтворює контент в роздільній здатності 4К. Модель оснащена двома динаміками по 5 Вт (сумарна потужність 10 Вт). У пристрої є ТБ-тюнери: DVB-T2, DVB-C + аналоговий. Підтримується функція SmartTV, завдяки чому користувач може переглядати фільми і відеоролики онлайн, користуватися стримінговими сервісами або просто ввімкнути YouTube на великому екрані. Серед бездротових комунікацій заявлена підтримка Bluetooth, DLNA, Miracast, Wi-Fi. А завдяки Chromecast на телевізорі Xiaomi TV 32 можна відтворювати контент прямо зі смартфона.

Xiaomi Mi TV UHD 4S 43’’

Телевізор Ксяомі виконаний в стильному металевому корпусі, який гармонійно впишеться в інтер'єр вашої спальні або вітальні. 43-дюймовий телевізор порадує глядача якісним і деталізованим 4К-контентом. Встановлена 16-ватна акустика доповнить приємне враження від побаченого класним об'ємним звуком. У Xiaomi TV 43 використовується 64-розрядний процесор для швидкої обробки даних. Швидкодія системи доповнюється 2 Гб оперативної пам'яті. Функції смарт-тв працюють на ОС Android TV. Ця модель також підтримує Chromecast.

Kivi 40F600GU

Недорогий 40-дюймовий телевізор від бренду Kivi пропонує користувачеві якісне насичене зображення і потужний об'ємний звук. Завдяки відмінному зображенню ваші улюблені телепрограми і фільми постануть перед вами в абсолютно новому світлі. Модель виконана в тонкому елегантному корпусі, тому прекрасно доповнить інтер'єр будь-якої кімнати. А завдяки зручній підставці можна встановити телевізор на тумбочку або стіл. Характеристики Kivi 40F600GU:

  • роздільна здатність FullHD;
  • 16-ватна акустика;
  • тюнери: аналоговий + DVB-C DVB-T2;
  • підтримка smartTV на платформі Android.

LG 49SM8200

LED-телевізор з елегантною підставкою прикрасить вашу вітальню. 49-дюймова модель ефектно виглядатиме як на спеціальній тумбі, так і на стіні — вибирайте найбільш підходящий варіант встановлення. За рахунок високої роздільної здатності 4К і технології IPS картинка може похвалитися відмінною деталізацією і реалістичністю. Завдяки 178-градусним кутам огляду і практично 100-відсотковій точності кольорів гарантовано повне занурення в те, що відбувається на екрані. Глядач з легкістю помітить різницю між різними відтінками і оцінить глибину чорного кольору. Модель підтримує технологію Active HDR 4K, яка гарантує максимальну деталізацію.

Заходьте на stylus.ua і вибирайте класний телевізор для затишних осінніх вечорів. Доставка товарів здійснюється в усі міста України.